Live Online Masterclass van 75 minuten:
Binnen 3 stappen naar jouw ideale leven.

Ben jij een ervaren zakelijk professional, manager of ondernemer en vraag jij jezelf ook steeds vaker af hoeveel tijd je nu echt besteed aan de dingen die je het meest belangrijk vindt?

Je groei, jezelf, sporten, of bijvoorbeeld je gezin? En als je kijkt naar je werk? Je plannen? Je toekomst? Zit daar nog de uitdaging in zoals je dat graag ziet? Er is balans nodig. En een verschuiving naar de juiste dingen doen.

Heb je al een globaal beeld wat je belangrijk vindt en waar je heen wilt? Wil je bijvoorbeeld eindelijk voor je passie gaan? Die carrière switch of voor jezelf gaan beginnen als je nog geen ondernemer bent? Maar is het moeilijk om in actie te komen? Geef je dan nu op voor deze Online Masterclass.

Deze masterclass is bedoeld voor ervaren professionals, managers of ondernemers. Er zijn per masterclass maximaal 5 plaatsen beschikbaar, zo hou ik de masterclass exclusief en persoonlijk.

Ter verduidelijking, deze Masterclass is nu tijdelijk gratis en vertegenwoordigd een waarde van 297,- euro.

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je voorafgaand aan de Online Masterclass een aantal werkbladen waarmee je al in korte tijd flinke stappen kunt maken. Deelname is gericht op ambitieuze ervaren professionals en ondernemers die hun ideale leven willen gaan leven met meer regie, rust en ruimte.

Online Masterclass

Is interessant voor jou als jij

 • Een ervaren professional, manager of ondernemer bent

 • Een grote transformatie wilt doormaken

 • Al een globaal idee hebt van jouw doelen

 • Geen dag langer kunt wachten met beginnen

 • Gemotiveerd bent om jouw doelen te realiseren

 • Op zoek bent naar tools om deze stappen te zetten

Hierin ontdek je o.a.

 • Hoe je jouw dromen kristal helder maakt

 • Welke 3 stappen nodig zijn om in actie te komen

 • Wat de 3 grootste saboteurs zijn op weg naar jouw doelen

 • 10 kristalheldere inzichten voor jouw ideale leven

 • Hoe je het dit keer wel afmaakt

 • Schrijf je dan nu in voor deze masterclass!

Zet de eerste stap naar jouw ideale leven.

Mijn klanten willen vooral meer regie. Regie over hun eigen leven en zich niet meer geleefd voelen. Ze willen zelf bepalen waar ze hun kostbare tijd aan besteden en hoe ze een veel gezondere werk / privé balans kunnen creëren voor zichzelf. Dit zorgt voor focus en veel meer voldoening omdat ze juist minder gaan doen in plaats van meer.

Dit levert zo veel meer energie op! De dagelijkse stress is weg en de fysieke klachten zijn verdwenen. Ze lopen niet meer leeg, op de dingen die ze niet meer willen, maar halen plezier en voldoening uit wat ze wel willen doen! Hier is niets egoïstisch aan, dit is gewoon goed voor jezelf zorgen, zodat je daarnaast zelf ook meer te geven hebt.

Wil jij ook meer grip op jouw leven en wil jij ook meer tijd voor wat je echt belangrijk vindt, wat dat ook is? Dan is dit nu het moment om je in te schrijven voor deze Online Masterclass.

Jake – Projectmanager, 43 jaar, Utrecht

Voor mij is het een hele waardevolle reis geweest. Ik weet nu precies wat voor mij belangrijk is en is het veel eenvoudiger om je keuzes dan ook daarop te baseren. Voorheen deed ik maar wat en voelde ik me vooral geleefd. Nu kan ik in rust beslissingen nemen en is het heel grappig te merken dat je omgeving daar alle begrip voor heeft! Cynthia kan ik als een warme en betrokken coach omschrijven. Ze is nuchter, doortastend en heel enthousiasmerend!

Jessica Groeneveld – Campagne Manager, Den Haag

Heerlijk om meer grip te hebben op wat ik zelf wil in een dag, in plaats van geleefd te worden door andermans agenda’s. Doordat ik nu zorgvuldig mijn eigen voorgenomen taken kan plannen, hou ik hier veel meer grip op en vooral ook focus. Ik weet nu zeker dat ik mijn plannen kan uitvoeren en dat ze niet ondersneeuwen. Een verademing!

Wie is Cynthia?

De mensen die mij kennen, zullen vooral mijn praktische aanpak, nuchterheid en doelgerichtheid noemen. Bij mij weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ik ben zeer gemotiveerd je echt verder te helpen. Ik heb zelf al meerdere grote transformaties doorgemaakt, zowel in mijn (vroege) jeugd tijdens het faillissement van mijn vader en het overlijden van mijn moeder op zeer jonge leeftijd. Maar ook later in mijn eigen werk en in mijn persoonlijke relaties.

Op jonge leeftijd heb ik moeten leren hoe je ondanks grote tegenslag toch het beste uit de situatie haalt en hoe je niet blijft vastzitten in het verleden of in een negatieve spiraal. Ik heb zelf ondervonden wat het verschil is om met een vaste of groei-mindset te werken. En wat het kan betekenen als je zelf de touwtjes in handen neemt, in plaats van af te wachten of te doen wat er van je wordt verwacht. Moed, je kwetsbaar opstellen en communicatie spelen hierin volgens mij een grote rol.

Ik heb 15 jaar voor strak georganiseerde sales – en mediaorganisaties gewerkt. Hier heb ik geleerd hoe je zo slim en zo snel mogelijk het beste resultaat kan behalen. Dit in combinatie met een visie en een groei-mindset is van onschatbare waarde bij het concreet maken van jouw eigen persoonlijke plan, jouw ideale leven!

Ben je geïnspireerd en wil jij meer weten over hoe jij jouw ideale leven kunt creëren? Vraag dan een persoonlijke VIP call aan of schrijf je in voor een Online Masterclass. en ontdek direct wat het hebben van een visie voor jou kan betekenen en wat je kunt doen om een groei mindset te creëren.