– DEEPDIVE XL – Hét live event voor ondernemers en top management naar een betekenisvol, vervuld en gelukkig leven.

Tijdens dit live event gaan we de jarenlange automatische piloot doorbreken en bouwen we in slechts 6 stappen aan jouw ideale leven op jouw eigen voorwaarden.

– Zonder enige concessie –

-DEEPDIVE XL – Hét live event voor ondernemers  en top management naar een betekenisvol, vervuld en gelukkig leven.

Tijdens dit live event gaan we de jarenlange automatische piloot doorbreken en bouwen we in slechts 6 stappen aan jouw ideale leven op jouw eigen voorwaarden.

– Zonder enige concessie –

Stel dat je jouw leven helemaal opnieuw mag inrichten; Wat zou je dan écht willen?

Dat is THE MILLION-DOLLAR-QUESTION die we gaan beantwoorden tijdens dit live event.

Transformeer je leven en creëer jouw ideale toekomst!

Ik zal je laten zien hoe. In één dag. Eenmalig. Ik deel al mijn kennis en geheimen met je.

Hier wil jij bij zijn!

Wanneer: donderdag 28 maart

Waar: Vogelenzang, Oohm

Tijden: van 10:00 uur tot 16:00 uur met daarna ruimte voor afronding en een drankje.

Tijdens deze dag leg ik transformatieve strategieën tot in detail uit. Dit is geen langdradige dag waarbij je achterover kunt zitten. Nee. Ik deel deze kennis met je door on the spot coaching & advies op jouw vraagstukken.

Leer door jouw praktijkcase én door de cases van anderen, op alle vlakken binnen je leven. Ik deel alle ingrediënten die jij nodig hebt om jou ideale leven in te richten op jouw voorwaarden. Zonder concessie. Tot. In. Detail.

Je gaat naar huis met een pakket aan concrete kennis en acties die je meteen kunt doorvoeren om door te groeien naar vrijheid en innerlijke rust.

Leer én connect met gelijkgestemden.

Let op: deze dag is niet voor iedereen. Ik richt me specifiek op ondernemers en Top Management binnen het bedrijfsleven. Het is niet nodig dat je al een haarscherp beeld van je gewenste toekomst hebt.

Deepdive XL event

Zit je al jáááren vast binnen je bedrijf of top carrière en is het NU tijd voor verandering? Dan is dit live-event voor jou!

Dit gaan we doen:

 • 1. Diepgaande Workshops: Dit is geen dag waar je achterover kunt leunen. We gaan diep in op de kern van persoonlijke groei. Mijn workshops zijn ontworpen om je te helpen de obstakels te overwinnen die je tot nu toe hebben tegengehouden.
 • 2. Praktische Oefeningen: Je zult niet alleen leren, maar ook doen. Ik heb praktische en eenvoudige oefeningen gepland die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen.

 • 3. Persoonlijke Begeleiding: Ik werk alleen in kleine groepen zodat persoonlijke begeleiding mogelijk is. Dit is van cruciaal belang om de stof ook echt te leren eigen maken. Als je specifieke uitdagingen hebt, sta ik klaar om je te helpen ze te overwinnen.

 • 4. Inspirerende Locatie: Al mijn locaties dragen bij aan het versneld inchecken in jezelf. Luxe en bijzondere plekken waar het gemakkelijk tot rust komen is. Dit is nodig om een sterke basis te creëren voor jouw persoonlijke proces.

 • 5. Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde mensen, deel ervaringen en bouw waardevolle connecties die je verder helpen op je reis naar groei.

 • En nog veel meer…!

“Het programma is heel toepasbaar, heel concreet, heel duidelijk. Het helpt enorm om versneld veel bewuster te zijn van wat nu echt belangrijk is. ”

 

Tanja Stoel – Arbeidsmarkt communicatie – en mediaspecialist – gemeente Rotterdam

Tijdens – DEEPDIVE XL – ga je jouw groeiplan maken voor jouw ideale leven!

Tijdens dit exclusieve event deel ik mijn kennis die jij gaat gebruiken om je ideale leven op jouw voorwaarden te realiseren. En dat begint natuurlijk met het maken van een groeiplan. Niet alleen voor je carrière, maar over alle rollen die je vervult. Jij bent tenslotte meer dan je bedrijf of functie. Het is belangrijk dat alles goed op elkaar is afgestemd zodat je weer in flow terecht komt. De energie waar creativiteit, passie en verlangen uit voortkomt.

Wanneer: Donderdag 28 maart

Waar: Vogelenzang, Oohm

Tijden: 10:00 uur tot 16:00 uur

– DEEPDIVE XL –

Is interessant voor jou als jij:

 • Een ambitieuze en gedreven ondernemer / directeur / eigenaar in het MKB bent

 • Een executive, MT-rol of management rol vervuld in de zakelijke – of dienstverlenende sector

 • Een chronisch gebrek aan tijd hebt door te veel verplichtingen

 • Te veel ja knikt

 • Gezondheidsklachten en te veel stress hebt; er is geen tijd voor wat jij belangrijk vindt

 • Een grote verandering in je privéleven of carrière wilt; het is tijd voor jouw dromen

 • Al heel veel zelf hebt geprobeerd en inziet dat je jouw patronen niet zelf kan doorbreken

 • Inziet dat in jezelf investeren tijd, energie en geld kost en zich in veelvoud terugbetaalt

Wat eerdere deelnemers zeggen:

Fred Faling

Eigenaar Fysiotherapiepraktijk Fymeso – Vlaardingen

Ik sta nu 100% voor mijn eigen visie en zie oneindig veel mogelijkheden!”

Tanja Stoel

Arbeidsmarktcommunicatie – en mediaspecialist – gemeente Rotterdam

“Het is echt een cadeau om met mijzelf aan de slag te zijn.”

Marije de Jong

Ondernemer / Eigenaar Wecolour – Noordwijk / Portugal

“Mijn doel, mijn focus en hoe ik hieraan werk is 180 graden gedraaid!”

Ben jij er klaar voor om je ideale leven te leven?

Een fantastische kans om jouw leven in te richten onder je eigen voorwaarden en tijd vrij te maken voor je diepste verlangens, doelen en dromen zodat jij je weer van betekenis, voldaan en gelukkig voelt.

Alles begint met een plan, jouw persoonlijke groeiplan!

Normaal deel ik deze kennis & methodes alleen met mijn klanten die meer dan 10.000 euro investeren. Maar vandaag kun jij de eerste stap nemen en jouw eigen groeiplan maken voor:

Speciale actieprijs: 297 EURO Excl. BTW

VIP Ticket voor een speciaal Tarief

Deze kennis en tools hebben mijn leven voorgoed veranderd en ook het leven van vele andere ondernemers en professionals. Ik gun het jouw ook om je weer opnieuw van betekenis te voelen, weer opnieuw rust te ervaren en zorgeloos jezelf te zijn zodat jij optimaal van je leven geniet!

Wil jij doorpakken en meteen aan de slag?

Tijdens Deepdive XL maken we jouw groeiplan voor jouw ideale leven.

Dit event is speciaal bedoeld voor ambitieuze en gedreven ondernemers / directeur / eigenaar en Executives/ CxO. Het is géén event waarbij je achterover kunt zitten. Nee. Het is een praktische werksessie waarin je aan de slag gaat. Het event is van 10:00 uur tot 16:00 uur. Met daarna ruimte om nog een drankje te drinken. De locatie is Oohm in Vogelenzang.

Priscilla Koster

Eigenaar Vegan Food Inspirator – Amsterdam

“Cynthia maakt weer zo scherp dat je altijd dichtbij jezelf moet blijven!”

Jasper Kamp

IT Director – Amsterdam

“Cynthia is ijzersterk in de juiste vragen stellen.”

Machteld Gelderland

Tekstschrijver – Amsterdam

“Ik kies weer 100% voor mijzelf. Dit is echt onbetaalbaar.”

Wie is Cynthia?

Cynthia heeft vroeg in haar leven meerdere complexe trauma’s ervaren, waaronder het verlies van haar moeder na een ziektebed van 11 jaar, het faillissement van haar vader, schuldsanering, ontslag, alcoholverslaving, burn-outs en chronische stress. Toch heeft zij deze ervaringen kunnen omzetten naar echt geluk.

Als iemand die zelf veel ervaring heeft met het zorgsysteem, heeft Cynthia gezien wat wel en niet werkt om weer controle over haar leven te krijgen en een gelukkig leven te leiden.

Cynthia zag vooral twee gebreken. Ten eerste het eindeloze praten bij psychologen en therapeuten zonder concrete toekomstplannen. Ten tweede biedt coaching meer concrete ondersteuning, maar ontbreekt langdurige begeleiding om nieuwe kennis goed te integreren.

Cynthia gelooft dat dit anders kan. Met haar Milestone Transformatie Methode® biedt ze ondernemers, CxO’s, directeuren/eigenaren gerichte en direct toepasbare transformatieve kennis. Haar programma’s gebruiken één strategie intensief, waardoor resultaten tot 15 keer sneller behaald worden. En dit resultaat blijft.

Om deze resultaten te behalen, is het nodig om inzichten uit het onderbewuste naar het bewuste te halen. Aangezien 99% van ons gedrag voortkomt uit het onderbewuste, zijn deze inzichten onzichtbaar en niet zelf te doorbreken. Dit maakt gedragsverandering moeilijk. Vervolgens is het integreren van deze inzichten in het dagelijks leven cruciaal en vraagt dit tijd.

Cynthia richt zich specifiek op deze twee aspecten met haar op maat gemaakte programma’s, zodat haar klanten een grote impact maken op hun eigen leven. Dit heeft onschatbare waarde en betaalt zich rijkelijk uit in zowel hun carrière als hun privéleven.

Cynthia Seesing Deepdive XL

“Ik geloof dat geluk maakbaar is, als je gaat doen wat je ten diepste wilt en hier nooit meer van afwijkt”.

Cynthia Seesing

High Impact Coaching is erkend door