Het Milestone Programma®

Neem zelf de regie in handen en maak je dromen en ambities waar

De Milestone Transformatie Methode®

Tot 15 keer sneller resultaat zonder terug te vallen in oud gedrag. Geen eindeloze gesprekken, huiswerk en zweverige aanpak. Maar doelgerichte stappen op weg naar weer een betekenisvolle toekomst. En die begint vandaag.

Het unieke Milestone programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, directeur/ eigenaar en CxO die geld, tijd en energie willen investeren in zichzelf omdat zij begrijpen dat persoonlijke groei geen quick-fix is. Dit programma is een doordacht programma, waarin je de focus verlegt naar jezelf en jouw dromen. Je leert je niet langer te laten leven door je verplichtingen of door anderen.

Je leert jouw dromen uit te voeren naast je verplichtingen in harmonie met elkaar. Je ontdekt weer vanuit je eigen kracht te leven. Of dit nu noodzakelijk is binnen je werk of juist in je privéleven. Soms betekent het een wens vervullen waarin iemand voor een carrièreswitch kiest, of voor zichzelf gaat beginnen, of het creëren van een perfecte balans in je privéleven. Het gaat om mentale vrijheid, groei en balans in de door jou gewenste vorm.

Ben jij toe aan een grote verandering? Vraag dan nu een persoonlijke Vip Call aan.

Hierin ontdek je;

 • Waarom het zo moeilijk is om je oude leven te doorbreken én wat je dit kost op de lange termijn

 • Wat de grijze massa verkeerd doet en hoe jij dit dus anders aanpakt

 • Welke 6 cruciale stappen nodig zijn voor jouw ideale leven

 • Hoe je jouw groei vasthoudt en  nooit meer terugvalt

 • Schrijf je dan nu in voor deze VIP Call!

Dit is voor jou als je;

 • Ondernemer, Directeur of Eigenaar bent of Executive / CxO

 • Al veel gedaan hebt om dit te doorbreken maar niets écht werkt

 • Begrijpt dat persoonlijke groei geen quick- fix is

 • Heel doelgericht wilt werken aan jouw plannen en jouw toekomst en hier handvatten voor zoekt

 • Geen snel online coach programma zoekt maar echte persoonlijke begeleiding

 • Inziet dat in jezelf investeren tijd, energie en geld kost en zich in veelvoud terugbetaalt

 • Schrijf je dan nu in voor deze VIP Call!

Laat je gegevens achter zodat Cynthia een afspraak met je kan inplannen

Schrijf je in voor een persoonlijke Vip Call en ga direct 1 op 1 met Cynthia aan de slag.

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van e-mails door Cynthia Seesing zoals beschreven in de privacyverklaring van High Impact Coaching.

Het Milestone Pogramma

bewezen technieken en filosofie

In het traject zijn o.a. modellen van Transactionele Analyse, Systemisch Werk, Mindfulness, ACT, Yoga en Neuro Linguïstisch Programmeren toegepast. Naast tal van invloeden uit (vak)literatuur.

Stap voor stap

Het is een volledig circulair programma. Dit houdt in dat je op ieder moment kunt instappen en het traject helemaal in je eigen tempo doorloopt.  Zo lukt het om iets wat heel groot lijkt toch aan te gaan. Jij bepaalt het tempo.

Permanente verandering

De inzichten die je krijgt zijn groot. Soms zelfs zo groot dat het een shift in het denkproces oplevert. Je ziet de werkelijkheid na het traject gewoon echt anders, waardoor het makkelijker is om vast te houden. Ook zullen we samen een ontwikkelplan opstellen zodat je hier na het traject mee verder kunt.

Ervaringen van anderen

Brigite Van Tamelen

Projectmanager – Argo Schoonmaakservice – Hoogeveen

Linda Vervloed

Manager VHR Rental – Van ‘t Hof  Rijnland Vastgoed Management – Leidschendam

Katarina Hartgers

LinkedIn trainer en professioneel netwerker bij BNI – Amsterdam

“Binnen 3 stappen naar jouw ideale leven. Nou daar wilde ik meer van weten! Cynthia dwingt je echt om doelgericht met je plannen aan de slag te gaan. Ik ben me opnieuw bewust geworden welke waarde tijd voor mij heeft. Lees verder.

Jochem Swierstra

Business Consultant, Utrecht

Voor mij is een balans tussen werk en privé heel belangrijk. Mijn focus ligt dus ook vooral op het bewaken van mijn tijd en het doen van de dingen die ik zelf graag wil. Ik raad het iedereen aan als je meer grip op je tijd wilt hebben! Lees verder

Lonneke Rentinck

Adviseur & Coach, Hauwert

“Vooraf wilde ik vooral meer inzicht en handvatten om mijn doelen te bereiken. Cynthia wekt vertrouwen met haar expertise en visie op het gebied van verandering. Ik geef de masterclass een 8.” Lees verder.

high impact coaching cynthia seesing

Het unieke Milestone Programma

Volgens de bewezen Milestone Methode®

Binnen 6 stappen jouw hart volgen en zo jouw droomleven in flow creëren.

De onbewuste oorzaak achterhalen

In de eerste stap maak je gebruik van de Unieke Milestone Transformatie Methode®. Je gaat tot 15 keer sneller ontdekken waardoor je doelen tot nu toe nog niet gelukt zijn. Dit speelt zich altijd in je onderbewuste af. Om terugval te voorkomen, gaan we naar op de oorzaak op zoek en vervangen we deze.

De angst om te falen wegnemen

In de vierde stap gaat het om je comfortzone uitbreiden. Dit gaat vooral om mindset, het vergroten van je ZELFvertrouwen, denken in potentie en mogelijkheden. Van fixt – naar groeimindset. Ook doorbreken we oude overtuigingen en patronen die jouw groei in de weg staan en herschrijven we deze met nieuwe bevrijdende patronen.

De angst voor onbekende ombuigen

In de tweede stap gaan we jouw WHY vormgeven, jouw visie / doelen voor jouw leven; niet alleen voor je carrière. Hierin nemen we al jouw levensgebieden mee. Dit is essentieel om balans aan te brengen in de breedte. Denk aan carrière, relatie, jouw rol als bijvoorbeeld ouder, maar ook vrije tijd en gezondheid.

Kennis, handvatten en één structuur bieden

Nu ben je in staat om in de vijfde stap jouw plan te maken. Jouw plan op 1 A4-tje, zodat dit eenvoudig te bereiken wordt. Naast dit plan ontvang je van mij ook een eenvoudige structuur die ervoor zorgt dat je in beweging blijft, resultaten boekt en zo stap-voor-stap jouw doelen behaalt.

Het bezwaar van ‘geen tijd’ wegnemen

In de derde stap focussen we op zoveel mogelijk tijd, energie en ruimte vrijmaken. Nu op dit moment is er geen tijd over in de agenda. Onvoldoende mentale en fysieke energie en onvoldoende (mentale) ruimte om concreet te beginnen. Dit is de stap die daar verandering in brengt.

In beweging komen en stappen zetten

In de zesde stap ga je het ook daadwerkelijk doen! 1% groei per dag. Dit zijn concrete stappen. Allemaal op weg naar jouw doelen. We bouwen vluchtheuvels in om tot reflectie te komen en toch in beweging te blijven; en altijd in jouw tempo.

Wil je mij eerst eens aan het werk zien?

Geef je dan op voor mijn Online Masterclass en maak een blauwdruk voor jouw ideale leven.

De Milestone Methode®

Geen online training maar gerichte persoonlijke begeleiding

Ik geloof dat iedereen de kennis al in zich heeft om ver boven zichzelf uit te stijgen. Je dient het alleen te willen zien door stil te staan.

High Impact Coaching is erkend door