Het Milestone Programma

Neem zelf de regie in handen en maak je dromen en ambities waar

Volgens de Milestone Methode®

“Resultaat door bewuste persoonlijke begeleiding, training en advies”

Het unieke Milestone programma is een doordacht programma, waarin je de focus verlegt naar jezelf en jouw dromen. Je laat je niet langer leven door je verplichtingen of door anderen. Je leert jouw dromen uit te voeren naast je verplichtingen in harmonie met elkaar.

Stap voor stap werk jij aan het waarmaken van jouw toekomst.

Je ontdekt weer vanuit je eigen kracht te leven. Of dit nu noodzakelijk is binnen je werk of juist in je privéleven. Soms betekent het een wens vervullen waarin iemand voor een carrièreswitch kiest, of voor zichzelf gaat beginnen, of het creëren van een perfecte balans in je privéleven. Het gaat om mentale vrijheid, groei en balans in de door jou gewenste vorm.

Ben jij toe aan een grote verandering? Vraag dan nu een persoonlijke Vip Call aan.

Hierin ontdek je;

  • Hoe je binnen 30 minuten al een begin van je plan klaar hebt

  • Hoe je vanuit jouw kern een visie vormt welke de basis wordt van jouw ideale leven

  • Welke 3 belangrijke stappen je moet zetten zodat je jouw ideale leven realiseert

  • Hoe je jouw groei vasthoudt en wat jou helpt om nooit meer terug te vallen

  • Schrijf je dan nu in voor deze VIP Call!

Laat je gegevens achter zodat Cynthia een afspraak met je kan inplannen

Schrijf je in voor een persoonlijke Vip Call en ga direct 1 op 1 met Cynthia aan de slag.

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van e-mails door Cynthia Seesing zoals beschreven in de privacyverklaring van High Impact Coaching.

Het Milestone Pogramma

bewezen technieken en filosofie

In het traject zijn o.a. modellen van Transactionele Analyse, Systemisch Werk, Mindfulness, ACT, Yoga en Neuro Linguïstisch Programmeren toegepast. Naast tal van invloeden uit (vak)literatuur.

Stap voor stap

Het is een volledig circulair programma. Dit houdt in dat je op ieder moment kunt instappen en het traject helemaal in je eigen tempo doorloopt.  Zo lukt het om iets wat heel groot lijkt toch aan te gaan. Jij bepaalt het tempo.

Permanente verandering

De inzichten die je krijgt zijn groot. Soms zelfs zo groot dat het een shift in het denkproces oplevert. Je ziet de werkelijkheid na het traject gewoon echt anders, waardoor het makkelijker is om vast te houden. Ook zullen we samen een ontwikkelplan opstellen zodat je hier na het traject mee verder kunt.

Ervaringen van anderen

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Brigite Van Tamelen

Projectmanager – Argo Schoonmaakservice – Hoogeveen

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Linda Vervloed

Manager VHR Rental – Van ’t Hof  Rijnland Vastgoed Management – Leidschendam

Katarina Hartgers

LinkedIn trainer en professioneel netwerker bij BNI – Amsterdam

“Binnen 3 stappen naar jouw ideale leven. Nou daar wilde ik meer van weten! Cynthia dwingt je echt om doelgericht met je plannen aan de slag te gaan. Ik ben me opnieuw bewust geworden welke waarde tijd voor mij heeft. Lees verder.

Jochem Swierstra

Business Consultant, Utrecht

Voor mij is een balans tussen werk en privé heel belangrijk. Mijn focus ligt dus ook vooral op het bewaken van mijn tijd en het doen van de dingen die ik zelf graag wil. Ik raad het iedereen aan als je meer grip op je tijd wilt hebben! Lees verder

Lonneke Rentinck

Adviseur & Coach, Hauwert

“Vooraf wilde ik vooral meer inzicht en handvatten om mijn doelen te bereiken. Cynthia wekt vertrouwen met haar expertise en visie op het gebied van verandering. Ik geef de masterclass een 8.” Lees verder.

high impact coaching cynthia seesing

Het unieke Milestone Programma

Volgens de bewezen Milestone Methode®

Binnen 3 stappen jouw hart volgen en zo jouw droomleven in flow creëren.

Stap 1 Purpose

In deze stap ga je jouw bewustzijn vergroten door een deep-dive te nemen in jouw persoonlijkheid. Na deze eerste stap weet je wat jij belangrijk vindt, wat jouw echte verlangen is en ken je jouw waarden. Je onderzoekt hoe je nu al naar je waarden leeft en waar nog verbetering mogelijk is. Ook heb je dit vorm kunnen geven in jouw persoonlijke plan en weet je hoe je de eerste stappen kan zetten naar verandering.

Stap 2 Proces

Een gestructureerd plan uitstippelen. Na de tweede stap heb je een gestructureerd plan uitgestippeld en weet je wat je te doen staat om je doelen te behalen. Ook krijg je tools waarmee je jouw persoonlijke groeiplan maakt naar jouw ideale leven. Je ontdekt hoe je structureel tijd vrijmaakt voor jouw plannen en maak je methodes eigen hoe je versneld je gedrag aanpast zodat je dit ook zelf kunt vasthouden in de toekomst.

Stap 3 Resultaat

De laatste stap staat volledig in het teken van het ontwikkelen van een groeimindset. Hierin leer je hoe je op koers blijft en hoe je omgaat met tegenslag. Je ontdekt hoe je om gaat met saboteurs, en hoe jouw communicatie op een effectieve manier inzet ten gunste van jou en je waarden en toch in verbinding blijft met de ander.

Nog niet toe aan het Milestone Programma?

Geef je dan op voor mijn Online Masterclass en maak een blauwdruk voor jouw ideale leven.

De Milestone Methode®

Geen online training maar gerichte persoonlijke begeleiding

Ik geloof dat iedereen de kennis al in zich heeft om ver boven zichzelf uit te stijgen. Je dient het alleen te willen zien door stil te staan.

High Impact Coaching is erkend door