Het Milestone Programma

Neem zelf de regie in handen en maak je dromen en ambities waar

Volgens de Milestone Methode®

“Resultaat door bewuste persoonlijke begeleiding, training en advies”

Het unieke Milestone programma is een doordacht programma, waarin je de focus verlegt naar jezelf en jouw dromen. Je laat je niet langer leven door je verplichtingen of door anderen. Je leert jouw dromen uit te voeren naast je verplichtingen in harmonie met elkaar.

Stap voor stap werk jij aan het waarmaken van jouw toekomst.

Je ontdekt weer vanuit je eigen kracht te leven. Of dit nu noodzakelijk is binnen je werk of juist in je privéleven. Soms betekent het een wens vervullen waarin iemand voor een carrièreswitch kiest, of voor zichzelf gaat beginnen, of het creëren van een perfecte balans in je privéleven. Het gaat om mentale vrijheid, groei en balans in de door jou gewenste vorm.

Ben jij toe aan een grote verandering? Vraag dan nu een persoonlijke Vip Call aan.

Hierin ontdek je;

  • Hoe je binnen 45 minuten al een begin van je plan klaar hebt

  • Hoe je vanuit jouw kern een visie vormt welke de basis wordt van jouw ideale leven

  • Welke 3 belangrijke stappen je moet zetten zodat je jouw ideale leven realiseert

  • Hoe je jouw groei vasthoudt en wat jou helpt om nooit meer terug te vallen

  • Schrijf je dan nu in voor deze VIP Call!

Laat je gegevens achter zodat Cynthia een afspraak met je kan inplannen

Schrijf je in voor een persoonlijke Vip Call en ga direct 1 op 1 met Cynthia aan de slag.

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van e-mails door Cynthia Seesing zoals beschreven in de privacyverklaring van High Impact Coaching.

Het Milestone Pogramma

bewezen technieken en filosofie

In het traject zijn o.a. modellen van Transactionele Analyse, Systemisch Werk, Mindfulness, ACT, Yoga en Neuro Linguïstisch Programmeren toegepast. Naast tal van invloeden uit (vak)literatuur.

Stap voor stap

Het is een volledig circulair programma. Dit houdt in dat je op ieder moment kunt instappen en het traject helemaal in je eigen tempo doorloopt.  Zo lukt het om iets wat heel groot lijkt toch aan te gaan. Jij bepaalt het tempo.

Permanente verandering

De inzichten die je krijgt zijn groot. Soms zelfs zo groot dat het een shift in het denkproces oplevert. Je ziet de werkelijkheid na het traject gewoon echt anders, waardoor het makkelijker is om vast te houden. Ook zullen we samen een ontwikkelplan opstellen zodat je hier na het traject mee verder kunt.

Ervaringen van anderen

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Brigite Van Tamelen

Projectmanager – Argo Schoonmaakservice – Hoogeveen

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Linda Vervloed

Manager VHR Rental – Van ’t Hof  Rijnland Vastgoed Management – Leidschendam

Katarina Hartgers

LinkedIn trainer en professioneel netwerker bij BNI – Amsterdam

“Binnen 3 stappen naar jouw ideale leven. Nou daar wilde ik meer van weten! Cynthia dwingt je echt om doelgericht met je plannen aan de slag te gaan. Ik ben me opnieuw bewust geworden welke waarde tijd voor mij heeft. Lees verder.

Jochem Swierstra

Business Consultant, Utrecht

Voor mij is een balans tussen werk en privé heel belangrijk. Mijn focus ligt dus ook vooral op het bewaken van mijn tijd en het doen van de dingen die ik zelf graag wil. Ik raad het iedereen aan als je meer grip op je tijd wilt hebben! Lees verder

Lonneke Rentinck

Adviseur & Coach, Hauwert

“Vooraf wilde ik vooral meer inzicht en handvatten om mijn doelen te bereiken. Cynthia wekt vertrouwen met haar expertise en visie op het gebied van verandering. Ik geef de masterclass een 8.” Lees verder.

high impact coaching cynthia seesing

Het unieke Milestone Programma

Volgens de bewezen Milestone Methode®

Binnen 6 stappen jouw hart volgen en zo jouw droomleven in flow creëren.

Ruimte maken

In de eerste stap focussen we op zoveel mogelijk tijd, energie en ruimte vrijmaken. Nu op dit moment is er geen tijd. Onvoldoende energie en onvoldoende (mentale) ruimte om concreet met plannen te beginnen. Dit is de stap die daar verandering in brengt.

Obstakel

In de vierde stap duiken we in het obstakel waarom je doelen tot nu toe nog niet gelukt zijn. Als de oorzaak hiervan niet goed gevonden wordt, is het risico op terugval straks te groot. Om dit te voorkomen, gaan we hiernaar opzoek en buigen deze om.

Jouw WHY

In de tweede stap gaan we jouw WHY vormgeven, jouw visie oftewel jouw doelen bepalen. Hierin nemen we al jouw levensgebieden mee. Dit is essentieel om balans aan te brengen in de breedte. Deze matchen we met jouw kernwaarden.

Jouw plan maken

In de vijfde stap gaan we jouw plan maken. Jouw plan op 1 A4-tje, zodat dit eenvoudig wordt. Naast dit plan bepalen we ook de structuur die nodig is om jouw doelen te behalen. Hoe je dit plan ook later zelfstandig kunt voortzetten leer je tijdens het programma.

Power mindset

In de derde stap breiden we je comfortzone uit. Dit gaat vooral om mindset, het vergroten van je zelfvertrouwen. Maar ook het denken in potentie en mogelijkheden. We brengen je van fixt – naar groeimindset. Hierin is alles te creëren.

Stappen zetten

In de zesde stap gaan we stappen zetten. Concrete stappen, maar wel in jouw tempo. We bouwen continu vluchtheuveltjes in om tot reflectie te komen, maar wel in beweging te blijven. 1% groei per dag zorgt voor ongekende mogelijkheden.

Nog niet toe aan het Milestone Programma?

Geef je dan op voor mijn Online Masterclass en maak een blauwdruk voor jouw ideale leven.

De Milestone Methode®

Geen online training maar gerichte persoonlijke begeleiding

Ik geloof dat iedereen de kennis al in zich heeft om ver boven zichzelf uit te stijgen. Je dient het alleen te willen zien door stil te staan.

High Impact Coaching is erkend door