Het Milestone Programma

Bewustwording vergroten

In deze stap ga je een deep-dive nemen in jouw persoonlijkheid. Na deze eerste stap weet je wat jij belangrijk vindt, wat jouw echte verlangen is en ken je jouw waarden. Je onderzoekt hoe je nu al naar je waarden leeft en waar nog verbetering mogelijk is. Ook heb je dit vorm kunnen geven in jouw persoonlijke plan en weet je hoe je de eerste stappen kan zetten naar verandering.

Groei mindset ontwikkelen

Na de tweede stap weet je hoe jij in elkaar zit, waarom je nog niet bent waar je bent, en wat er voor nodig is om daar wel te komen. Ook leer je de verschillende leerstijlen en krijg je tools mee waarmee verder kunt in de richting van jouw ideale leven. Je leert over gedachten en gevoelens en hoe je deze positief kunt laten werken voor jezelf, en hoe je meer in het hier en nu kunt zijn, in flow, zonder vast te zitten in het verleden of juist in de toekomst.

Transformatie naar de vernieuwde ik

De laatste stap staat volledig in het teken van jouw vernieuwde ik. Hierin leer je hoe je op koers blijft en hoe je jouw omgeving in de plannen betrekt. Hoe je om kan gaan met sabboteurs, en hoe jouw communicatie op een effectieve manier kan inzetten ten gunste van jou en je waarden en toch in verbinding blijft met de ander.