Live event

“Waarden, de basis voor jouw waardevolle toekomst”

op 2 juli 2021

Merk je aan alles dat er meer in zit? Dat jij nu op dit moment nog niet volledig tot je recht komt? Je weet wat je niet wilt en hebt ook al een goed beeld van waar je dan wel heen wilt. Maar dan de eerste stap zetten. Die stap voelt enorm om te nemen en beangstigd je waardoor je (nog) niet in beweging komt. Tijdens deze live dag ga je aan de slag met het helder krijgen van jouw waarden en het maken van een kristalhelder toekomstplan. Betekenis geven aan wat je doet is zo verrijkend en helemaal als dit 100% vanuit jouwzelf komt. Hoe meer je het inzicht in jezelf vergroot, hoe beter je je weet welke stappen je nog te nemen hebt én welke stappen er al achter je liggen.

We zullen in een kleine groep werken, maximaal 10 personen, wat het een zeer persoonlijk en kleinschalig event maakt. Er is veel ruimte voor persoonlijke inbreng, dit wordt juist aangemoedigd. Het is een vol programma, waarin we ons juist gericht op het tot stilstand komen zodat je de antwoorden kunt gaan vinden die anders onscherp blijven.

Heb jij behoefte om er even helemaal tussenuit te zijn? Op een ontzettend mooie locatie in het Gooi een hele dag voor jezelf te hebben waar je in rust de antwoorden gaat vinden op de vragen die je jezelf al zo lang stelt? Kan jij ook niet wachten om aan de slag te gaan? Geef je dan nu op voor dit live event.

Het live event is kleinschalig en persoonlijk.

 

  Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging van aanmelding in je mail.

  Omdat ik in kleine groepen werk, staat de kwaliteit van leren centraal. Deelname is gericht op ambitieuze professionals die hun ideale leven willen gaan leven met meer regie, rust en ruimte.

  Voor Early Birds geldt een investering van € 197,- euro, indien je voor 6 juni boekt. Daarna geldt een investering van € 297,- euro.

  Continu werken aan jouw ideale leven.

  Mijn klanten willen vooral meer regie. Regie over hun eigen leven en zich niet meer geleefd voelen. Ze willen zelf bepalen waar ze hun kostbare tijd aan besteden en hoe ze een veel gezondere werk / privé balans kunnen creëren voor zichzelf. Dit zorgt voor focus en veel meer voldoening omdat ze juist minder gaan doen in plaats van meer. Dit levert zo veel meer energie op! De dagelijkse stress is weg en de fysieke klachten zijn verdwenen. Ze lopen niet meer leeg, op de dingen die ze niet meer willen, maar halen plezier en voldoening uit wat ze wel willen doen! Hier is niets egoïstisch aan, dit is gewoon goed voor jezelf zorgen, zodat je daarnaast zelf ook meer te geven hebt. Wil jij ook meer grip op jouw leven en wil jij ook meer tijd voor wat je echt belangrijk vindt? Dan is dit nu het moment om je in te schrijven voor dit live event.

  Live event 2 juli 2021

  Is interessant voor jou als jij

  • NU met jouw doorbraak wilt beginnen

  • Alles uit jezelf wilt halen
  • Het proces net zo belangrijk vindt als het resultaat

  • Serieuze stappen wilt zetten naar jouw ideale leven

  • Al een duidelijk doel voor ogen hebt

  • Voorbij de angst durft te kijken

  Hierin ontdek je o.a.

  • Hoe waardevol jouw waarden zijn

  • Waar je de grootste winst kunt gaan behalen voor jezelf

  • Wat jou nu nog in de weg staat naar jouw ideale toekomst

  • én wat je daaraan kan doen

  • Hoe je een concreet plan maakt voor jouw toekomst

  • Schrijf je dan nu in voor dit live event!

  Jake – Projectmanager, 43 jaar, Utrecht

  Voor mij is het een hele waardevolle reis geweest. Ik weet nu precies wat voor mij belangrijk is en is het veel eenvoudiger om je keuzes dan ook daarop te baseren. Voorheen deed ik maar wat en voelde ik me vooral geleefd. Nu kan ik in rust beslissingen nemen en is het heel grappig te merken dat je omgeving daar alle begrip voor heeft! Cynthia kan ik als een warme en betrokken coach omschrijven. Ze is nuchter, doortastend en heel enthousiasmerend!

  Het live event is kleinschalig en persoonlijk.

   

   Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging van aanmelding in je mail.

   Omdat ik in kleine groepen werk, staat de kwaliteit van leren centraal. Deelname is gericht op ambitieuze professionals die hun ideale leven willen gaan leven met meer regie, rust en ruimte.

   Voor Early Birds geldt een investering van € 197,- euro, indien je voor 6 juni boekt. Daarna geldt een investering van € 297,- euro.

   Maaike Haggenburg – Stewardess, 37 jaar, Amsterdam

   In het programma met Cynthia vallen met name de actiegerichtheid en concreetheid op. Ze heeft me echt uitgedaagd om stappen te zetten en vooruit te kunnen met mijn doelen. Ik zie nu veel beter wat mijn patronen en overtuigingen zijn, waardoor het makkelijker wordt om niet in oud gedrag te schieten. Verder is Cynthia duidelijk, betrokken en praktisch en heeft ze veel theorie gegeven waar ik goed mee verder kan!

   Wie is Cynthia?

   De mensen die mij kennen, zullen vooral mijn praktische aanpak, nuchterheid en doelgerichtheid noemen. Bij mij weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ik ben zeer gemotiveerd je echt verder te helpen. Ik heb zelf al meerdere grote transformaties doorgemaakt, zowel in mijn (vroege) jeugd tijdens het faillissement van mijn vader en het overlijden van mijn moeder op zeer jonge leeftijd. Maar ook later in mijn eigen werk en in haar persoonlijke relaties.

   Op jonge leeftijd heb ik moeten leren hoe je ondanks grote tegenslag toch het beste uit de situatie haalt en hoe je niet blijft vastzitten in het verleden of in een negatieve spiraal. Ik heb zelf ondervonden wat het verschil is om met een vaste of groei-mindset te werken. En wat het kan betekenen als je zelf de touwtjes in handen neemt, in plaats van af te wachten of te doen wat er van je wordt verwacht. Moed, je kwetsbaar opstellen en communicatie spelen hierin volgens haar een grote rol.

   Ik heb 15 jaar voor strak georganiseerde Amerikaanse sales – en mediaorganisaties gewerkt. Hier heb ik geleerd hoe je zo slim en zo snel mogelijk het beste resultaat kan behalen. Dit in combinatie met een visie en een groei-mindset is van onschatbare waarde bij het concreet maken van jouw eigen persoonlijke plan, jouw ideale leven!

   Ben je geïnspireerd en wil jij meer weten over hoe jij jouw ideale leven kunt creëren? Vraag dan een persoonlijke VIP call aan of schrijf je in voor een Online Masterclass. en ontdek direct wat het hebben van een visie voor jou kan betekenen en wat je kunt doen om een groei mindset te creëren.