Reviews

Maaike Haggenburg – Stewardess, 37 jaar, Amsterdam

In het programma met Cynthia vallen met name de actiegerichtheid en concreetheid op. Ze heeft me echt uitgedaagd om stappen te zetten en vooruit te kunnen met mijn doelen. Ik zie nu veel beter wat mijn patronen en overtuigingen zijn, waardoor het makkelijker wordt om niet in oud gedrag te schieten. Verder is Cynthia duidelijk, betrokken en praktisch en heeft ze veel theorie gegeven waar ik goed mee verder kan!

Jake – Projectmanager, 43 jaar, Utrecht

Voor mij is het een hele waardevolle reis geweest. Ik weet nu precies wat voor mij belangrijk is en is het veel eenvoudiger om je keuzes dan ook daarop te baseren. Voorheen deed ik maar wat en voelde ik me vooral geleefd. Nu kan ik in rust beslissingen nemen en is het heel grappig te merken dat je omgeving daar alle begrip voor heeft! Cynthia kan ik als een warme en betrokken coach omschrijven. Ze is nuchter, doortastend en heel enthousiasmerend!

Elsje van Vuuren – Woordvoerder, 33 jaar, Amsterdam

Cynthia is een bevlogen coach met een nuchtere blik op de wereld en daarnaast is ze een enorme doorpakker.

Het coaching traject gaf mij interessante inzichten, was dynamisch en heeft mij perfecte handvatten gegeven om richting te geven aan mijn doelen.

Lars Dijkman – Project manager, 32 jaar, Amsterdam

Mijn coachtraject met Cynthia verliep erg soepel. Ze stelt de juiste vragen op het goede moment om je kritisch na te laten denken. Ik ben echt een flinke stap verder in mijn loopbaantraject. Ik kan Cynthia omschrijven als vriendelijk, gefocust, kritisch en gestructureerd.

Elvira Vroomen – Kunstdocent, Amsterdam

Cynthia is een bekwame coach en heeft mij in een korte periode geholpen om​​ mijn professionele ontwikkeling te versnellen naast de stappen die ik wilde nemen in mijn carrière. Door heldere communicatie in een gestructureerd traject waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid heb ik veel geleerd!

Esther van der Zweep – Personal en business coach, Haarlem

Cynthia is een zeer betrokken coach die oordeelvrij naar je luistert en in korte tijd een vertrouwensband op weet te bouwen. Met haar enthousiasme weet ze je uit te dagen om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan richting doel.

Ron Seesing, CCO, Zig Realestate, 42 jaar, Amsterdam

Nadat ik met het Milestone Programma was begonnen, merkte ik in de eerste maand al een verbetering van zeker 45% als het om regie nemen gaat en heb nu veel meer vrije tijd. Ik kan nu echt bezig zijn met wat ik zelf belangrijk vind. Ik heb vooral geleerd dat ik veel grotere stappen kan nemen dan ik voor mogelijk had gehouden. Een waardevol traject!


Jochem Swierstra – Business Consultant – 39 jaar – Utrecht

Voor mij is een balans tussen werk en privé heel belangrijk. Zeker na de komst van onze dochter. Mijn focus ligt dus ook vooral op het bewaken van mijn tijd en het doen van de dingen die ik zelf graag wil. Daar helpt dit template uitstekend bij. Zowel privé als werk is er goed op te plannen. Dit is tegenwoordig ook steeds belangrijker aangezien werk en privé steeds meer in elkaar overlopen. Fijne bonus is dat je ook op de dag kunt reflecteren. Ik raad dit template iedereen aan als je meer grip op je tijd wilt hebben!