Reviews

“Ik ben zélf zo veel beter in staat om grenzen aan te geven en dat geeft rust!”

Kickstart Your Future live Event

Compilatie van deelnemers

Brigite Van Tamelen

Projectleider – Argo Schoonmaakservice – Hoogeveen

Linda Vervloed

Manager VHR Rental – Van ‘t Hof Rijnland Vastgoed Management – Leidschendam

“Ik doe nu wat er bij mijn lijf en persoon past en dat voelt goed!”

Jasper Kamp

IT Director – Leiden

In het begin had ik wat argwaan en verwachtte ik een verkoopgesprek, maar dat gebeurde niet! Mijn verhaal kreeg meteen alle ruimte.

Cynthia’s manier van vragen stellen is als een breekijzer voor mij. Ze scherpt mijn situatie aan, stelt de vragen die ik liever ontwijk, maar moet horen, waardoor ik niet langer kan uitstellen om echt voor mezelf te kiezen. Dit was heel waardevol voor mij.

Wat ik vooral waardeer, is dat Cynthia goed luistert en steeds informatie teruggeeft waardoor ik dieper ga. Dit helpt mijn zelfreflectie te verhelderen.

Cynthia is een doortastend persoon en versnelt mijn proces. Vertraging kost zelfvertrouwen. Dat zie ik bij veel mensen om me heen die vastzitten in hun carrières en moeilijke beslissingen uitstellen. Met Cynthia’s Milestone Methode® ontdek je sneller patronen en overtuigingen, en met haar duidelijke structuur wordt mijn proces eenvoudiger!

Cynthia is wel scherp. En ook confronterend. Ze geeft me terug in latere gesprekken wat ik eerder tegen haar gezegd heb. Ik vind dat prettig want daardoor kan ik wel zien wat voor soort coach zij is. Maar soms raakt dit me ook wel.

Cynthia is gedegen, doortastend en integer. Ik geef haar een 9!

Tanja Stoel

Arbeidsmarktcommunicatie – en mediaspecialist – gemeente Rotterdam

Wat is er nu eigenlijk goed voor mij? Dit was voor mij de belangrijkste vraag om te beantwoorden. Zowel binnen mijn privéleven als daarbuiten. Er waren zeker patronen aanwijsbaar waarin ik vastzat, maar die zag ik (nog) niet scherp. Met Cynthia’s Milestone Transformatie Methode® is dat snel duidelijk geworden en eigenlijk heel eenvoudig.

Ik moest van alles van mezelf en had niet in de gaten dat ik hierin doorschoot. Met aandacht naar binnen gaan heeft me enorm geholpen. Waar ik eerder voor vervelende situaties of emoties zou weglopen, heeft Cynthia me geleerd hier juist aandacht aan te geven. Dit bleek enorm waardevol. Er zijn daardoor dingen op mijn pad gekomen die ik anders nooit had gedaan of tegen was gekomen.

Met name de eerste maand was spannend en intensief. Er veranderde veel. Maar er viel al snel ook weer veel op zijn plek. Ik ging vanzelf zien dat ik successen boekte. Dat maakt dat ik zin en motivatie kreeg om meer stappen te zetten!

Ik heb het programma als heel fijn ervaren. Ook de afwisseling die Cynthia aanbiedt is erg prettig. Ze is altijd bereikbaar en het voelde dat er echt ruimte voor mij was. Cynthia komt binnen het programma snel tot de kern en benadert alles positief. Dat geeft heel veel zelfvertrouwen. Ik heb geleerd diepter te reflecteren wat ik nu ook goed zelf kan toepassen.

Ik geef het programma een 8,5 of zelfs 9. Als je je als deelnemer openstelt dan ga je het ook voelen en ervaren. Ik wil anderen adviseren: “laat je erin mee nemen! En stel je ervoor open!” Het was een cadeau om met mezelf aan de slag te gaan. Confronterend. Niet altijd even fijn. Maar wat het brengt is heel waardevol.

Ik vond het vooral lastig om vooraf te kunnen inzien wat voor ‘transformatie’ ik zou gaan behalen. En ik vond transformatie vooraf ook zo’n ‘groot’ woord. Ik heb mogen ervaren wat voor verschuiving er plaatsvindt!

Het programma is heel toepasbaar, heel concreet, heel duidelijk. Het helpt enorm om versneld veel bewuster te zijn van wat nu echt belangrijk is.

Wat ik zo fijn vind aan Cynthia is dat zij betrokken en positief is en zelf ook het nodige hebt doorleefd. Dat is voor mij belangrijk geweest in mijn keuze voor haar, omdat ze daardoor niet (alleen) handelt vanuit de theorie, maar ze zich erg goed kan inleven. Cynthia’s empathie en blik op hoe nu verder is ergens op gebaseerd. Doordat zij zelf zoveel heeft meegemaakt, geeft haar programma mij geloofwaardigheid, houvast en onderbouwing.

Ik voel dat ik van een 5,5 naar een 8 gegroeid ben en daar ben ik heel blij mee en trots op!

Marije de Jong

Ondernemer / Eigenaar Wecolour – Noordwijk / Portugal

Ik wilde vooral weer in mijn kracht komen. Dat is waarom ik me had ingeschreven. Ik had vooral de focus op waarom iets NIET lukt en daar was ik helemaal klaar mee… Het is zoals Cynthia zegt; “Als je het kunt bedenken dan kun je het creëren!” en precies dát heb ik ervaren.

Ik wil de aankomende 30 jaar niet leven hoe ik de afgelopen 10 jaar heb geleefd. Ik wil over 10 jaar blij kunnen terugkijken en heel trots zijn op de stappen die ik heb gemaakt door mijn dromen in Portugal te realiseren. Voor de masterclass geloofde ik vooral dat ik die stappen niet kon maken.

Vooraf heb ik haar videotraining gezien. Deze inspireerde enorm om met de masterclass mee te doen. Het is heel fijn dat de groep van de Masterclass heel klein is, zo is er echte ruimte voor iedereen.

Als er eenmaal perspectief is waar je naartoe wilt, dan is het zo veel makkelijker om in beweging te komen. Sterker nog; de masterclass geeft mij zoveel vertrouwen dat, ondanks veranderende wet- en regelgeving in Portugal; ik weet dat dit geen belemmering wordt. Ik was anders bij de pakken neer was gaan zitten….

Nu dus niet! Cynthia heeft me echt in mijn kracht gezet. Ook ervaar ik dat er nu zeeën van tijd ontstaan!

Ik geef Cynthia een dikke 9! Wat ik fijn aan Cynthia vind, zijn haar didactische vaardigheden en de kunst van het luisteren.

En als ik kijk waar ik nu zelf sta?

Een 9 nu! Mijn doel, mijn focus en hoe ik hieraan werk is 180 graden gedraaid!

3 kernwoorden voor Cynthia:

Doelgericht, inspirerend, en ze maakt de theorie heel praktisch

3 kernwoorden voor de Online Masterclass:

Eenvoudig, leerzaam, en een echte eye-opener!

Fred Faling

Eigenaar Fysiotherapiepraktijk Fymeso – Vlaardingen

Ik liep vast; of in cirkeltjes eigenlijk. Ik was het overzicht helemaal kwijt. Ik had nergens tijd voor en was daardoor heel erg moe. Ik miste overzicht en structuur. Ik voelde me geleefd. Ik liep continu achter de feiten aan en had geen ruimte voor nieuwe dingen.

Cynthia’s videotraining sprak me enorm aan. Ik heb voor het uitgebreide jaarprogramma gekozen omdat het een stuk persoonlijker is dan wat ik verder in de markt kon vinden. Soms is het schakelen om tijd vrij te maken voor het programma. Dat was soms wel lastig; maar ook precies mijn leerdoel.

Ik kon zo niet langer door. Er moest echt iets veranderen. Daarom heb ik ook niet getwijfeld om in te stappen en heb direct ja gezegd. Die eerste 1,5 maand was ik echt stijf van de zenuwen. Want als je A zegt moet je ook B zeggen… Dit kwam door de druk die ik voelde om te moeten gaan veranderen. Het loslaten van dat wat je altijd doet. Door de opdrachten moet je wel aan de slag. Ik kon het niet langer uitstellen. Ik voelde me onzeker omdat ik het niet gewend was en de dingen al jaren zo deed.

Ook heb ik veel moeten schuiven in hoe ik bijvoorbeeld mijn dag indeelde wat eerst erg spannend was omdat er ook omzet binnen moet blijven komen. Maar zoals het ging; ging het al lang niet meer. Ik liep alleen maar op mijn tandvlees. Daarnaast doen mijn 2 kinderen allebei aan topsport. Dit vraagt heel veel van ons gezin. Dit heb ik er allemaal naast moeten doen.

Ik zie nu veel meer hoe ik veranderen kan, en hoe ik de regie terugpak.

Ik accepteer nu dat die control-feak in mij niet de overhand wil geven. Ik heb meer geaccepteerd dat ik voor mezelf mag kiezen en niet alleen maar in de houding hoef te springen als er wat van mij gevraagd wordt.

Ik vond het meest waardevol dat door jouw netwerk er van alles in beweging is gezet! Je hebt me hier over een enorme hobbel heen geholpen wat mijn proces naar mijn holistische praktijk enorm in een versnelling gebracht heeft en ik zelfs 2 nieuwe productlanceringen heb gedaan. Daar ben ik enorm trots op.

Ik zie nu ook dat er nog veel meer mogelijkheden zijn om mijn bedrijf uit te bouwen. Ik stond er niet voldoende voor open en dat doe ik nu wel! Sterker nog; nu trek ik het vanzelf aan! Ongelooflijk hoe dit werkt. Dit geeft enorm vertrouwen in dat het haalbaar is.

De verschillende kijk van andere mensen in het programma was ook heel waardevol. Ik ben niet de enige met allemaal struggles. Ik heb erdoor geleerd dat je het op een hele andere manier kan benaderen. 1 andere deelnemer was echt een spiegel voor mij. Hier zie ik mijn ‘eigen waarheid’ nu heel anders door.

Ik geef je een 8 of zelfs een 9. Het komt heel dichtbij. Dat is wel eng. Maar daardoor pak je wel de echte bron aan. Ondernemen kent een hele persoonlijke kant. Voor een ondernemer is het heel belangrijk om je eigen koers te bepalen. Je moet ergens voor staan. Deze plek pak ik nu meer dan ooit! Cynthia heeft een zaadje gepland wat ik nu zelf na het programma nog verder kan laten groeien. Steeds verder uitdiepen waar je nu echt voor staat is de basis van alles.

Tijdens de live dagen wist ik niet wat er zou komen. Dat is onwennig. Ik was daar achteraf heel blij mee omdat ik er zo veel meer blanco in kon. Je hebt me echt uitgedaagd. Iedere keer weer die verdieping opzoeken zodat ik kom waar ik zijn moet. Ik had iemand nodig die direct is, en niet tevreden is met het eerste antwoord. Ook is het fijn dat je een buitenstaander bent en objectief meekijkt. Zonder oordeel of veroordelen.

Mijn transformatie zit hem erin dat ik nu veel meer mogelijkheden zie! Ik denk veel meer in oplossingen en denk niet meer in problemen. Ik ga veel creatiever met mijn tijd om en ben geduldiger en milder naar mijzelf. Ik sta veel meer voor mijn eigen visie en pak meer mijn rol ook naar mijn cliënten. Dit komt door meer zelfvertrouwen. En het besef dat ik niet door iedereen aardig gevonden hoef te worden. Daarnaast heb ik zeker geleerd om goed bij mezelf aan te voelen of iets bij me past of niet. Wat voor een ander geldt hoeft niet voor mij zo te zijn. Voorheen stapte ik hierin vrij gemakkelijk mee. Dat doe ik niet meer.

Je hebt een prettige houding en een fijne stem. Je komt gemeend over. Dat geeft mij steun. Je kan goed samenvatten en teruggeven. Dat viel me op. Het helpt mij te focussen. Wat toch weer eenvoudiger een oplossing brengt.

3 woorden Cynthia: Eerlijk, je geeft aan waar het om draait. Nooit een oordeel. Jouw helicopterview, je creëert daardoor overzicht.

3 woorden Programma: Eye-opener. Een metamorfose. Er is zowel een zakelijke en persoonlijke verschuiving geweest. Ik heb een hele andere kijk op mijzelf.

Mijn advies aan nieuwe deelnemers: “Zorg voor tijd en rust na bijvoorbeeld de live-dagen om het goed voor jezelf uit te werken, dan beklijft het nog beter.”

Mijn eigen groei: van een 3 a 4 naar een 7,5. Een verdubbeling!

Tanya van Dinter

Startend ondernemer outdoor games – Zoetermeer

Vooraf wilde ik vooral een gevoel krijgen bij jou en hoe jij werkt. Wat doe je bijvoorbeeld anders dan al die andere coaches die er zijn? Ik vind de kwaliteit van de Online Masterclass echt heel hoog, ik heb dat nog niet eerder zo gezien. Ik vind de inzichten die je deelt vernieuwend. Ook deel je kennis waarin ik mijzelf kan herkennen. Dat vind ik ook erg fijn.

Soms schuif je wel eens bij zo’n vooraf opgenomen webinar aan; maar dan wil ik toch weer na een kwartier uitloggen en dat had ik bij jou totaal niet. Je hebt me 2 uur lang weten te boeien met belangrijke kennis om te snappen waarom gedragsverandering lastig is; en je hebt deuren in mij geopend waardoor ik in beweging kom! Ik kan dat vooral samenvatten in het woord “Inspirerend”. Omdat het een actieve sessie is waarin we gezamenlijk opdrachten doen – is het ook direct verdiepend. Je geeft goede oefeningen die me direct aan het denken zetten en die er ook voor zorgen dat ik na de masterclass de gesprekken met mijn partner weer op gang krijg.

Door de manier van vraagstelling viel het me op dat je goed luistert, goed samenvat, en snel tot de kern komt en je weet dit vervolgens om te zetten naar concrete stappen. Dit helpt mij enorm om het ook helder te zien.

Ik ging weer totaal opgeladen uit de Masterclass vandaan en heb zin om nog meer stappen te zetten.

Mijn naam is Tanya van Dinter. Binnen een jaar wil ik mijn bedrijf in outdoor spellen lanceren en daarmee financiële vrijheid opbouwen voor mijn gezin en mij. Jij helpt mij om dit zo concreet mogelijk te maken zodat ik ook daadwerkelijk in beweging kom en het niet bij dromen blijft. Dat is een enorme valkuil; dit moet naast al het andere wat ik ook nog moet doen. Dus hoe zorg je ervoor dat je dit praktisch maakt en je je niet laat leiden door ondermijnende stemmen in je achterhoofd?

Door dit samen te doen krijg ik er steeds meer vertrouwen in dat dit ook echt mogelijk is. Ik wil mijn ideale leven niet langer uitstellen maar nu echt gaan beginnen.

Tanya is deelnemer aan de Online masterclass “Binnen 6 stappen doen wat je ten diepste wilt en weer een betekenisvol leven leiden meegedaan. Ze geeft de Masterclass zelfs een 10.

Brigite van Tamelen

Projectleider Argo Schoonmaakservice – 50 jaar

Ik wilde weer de controle over mijn eigen leven! Ik was veel te druk in werk en zat midden in een heftig rouwproces. Dat wist ik niet alleen te doorbreken. Ik zie Cynthia als een inspirator en ook haar positieve benadering was waarom ik met Cynthia wilde werken. Zij geeft energie en gaf mij vertrouwen dat dit goed zou komen.

Wel moet ik zeggen dat ik in het programma erge ups- en downs gehad heb. Ik ben heel diep gegaan. Dat was niet makkelijk. Ook heb ik momenten gehad waarin ik dacht dat ik totaal niet vooruitkwam. Maar afhaken was geen optie. Ik voelde frustratie, was de grip kwijt en voelde me totaal niet gehoord in mijn omgeving. Waar ik eerder vooral de schuld ‘bij de ander’ legde; moest ik nu toch naar mijzelf kijken. En dat was confronterend.

Ik had die spiegel nodig. Hierin hebben de livedagen in groepen ook enorm bijgedragen. Ik zag hoe anderen het doen. Dat heeft mij heel veel vertrouwen gegeven en was erg waardevol. Eerst was dat nog spannend. Kan ik me wel voldoende kwetsbaar opstellen, maar dat gevoel was binnen no-time weg.

Cynthia hebt me enorm geholpen om mijzelf weer uit te vinden. Cynthia was een spiegel en hebt me uit het vast-denken getrokken. Ik zag het niet scherp meer en dat werd heel duidelijk.

Ik heb nu veel meer tijd voor mezelf. Dingen raken me niet zo meer. Ik kom veel meer voor mijzelf op en doe wat goed is voor mij en waar ik energie van krijg. Dit is op alle vlakken merkbaar!

Het programma geef ik een 8,5. Ieder los onderdeel is waardevol en brengt meerwaarde in het totaalplaatje.

Mijn les zat vooral in ‘loslaten’. En ‘acceptatie’. Acceptatie dat ik geen controle over alles hebben kan. Of moet willen hebben. Dit is zo fijn! Dat geen enorm veel innerlijke rust.

Eerder was ik vooral bezig met aardig gevonden worden, maar nu ik beter grenzen stel en meer voor mijzelf ben gaan staan geeft dit zo veel meer zelfvertrouwen en energie. De stress van het over mijn grenzen gaan is ingeruild voor innerlijke rust. Als ik mijn groei in cijfers moet uitdrukken ben ik van een 4 naar een 8 gegroeid. En dat is super!

3 woorden voor Cynthia: Deskundig en doortastend. Je laat je niet afwimpelen met een bullsh*t excuus, maar zoekt in mij naar antwoorden op de goede plek.

En 3 woorden voor je programma: Het is Next Level! Professioneel! En wat ik zo gaaf vind; je bent continu aan het door ontwikkelen.

“Cynthia leert je een way of life waar ik nu ook zelf mee verder kan.”

“Ik ben me heel erg bewust geworden van mijn eigen valkuilen en wat ik eraan kan doen”

Oscar Last

Business Consultant – Via Data – Heerenveen

Mijn grootste valkuil is dat ik doe wat anderen van mij vragen, of waarvan ik zelf denk dat anderen het van mij verwachten; zonder daarbij bij mijzelf stil te staan. Dat heeft Cynthia mij wel heel duidelijk gemaakt. Ik was overtuigd dat ik zelf minder voelde; maar dat klopt dus niet! Ik doe alleen weinig met die gevoelens en stap er veel te snel over heen. Waar Cynthia mij enorm mee helpt is vertragen, meer stil staan bij wat ik zelf nu eigenlijk wil én ze geeft me concrete uit te voeren opdrachten waardoor het veel eenvoudiger wordt om sneller bij mijn antwoorden te komen.

Waar ik eerder van coaching niet zo veel wist vast te houden, leert Cynthia mij hoe ik dat wél doe. We gaan naar de bron en bestrijden niet alleen de symptomen. Voor mij is die aanpak veel vollediger en helpt mij dus veel verder dan ik eerder gewend was. Ook is haar programma dynamisch en zijn de groepsdagen heel waardevol om ook van anderen te kunnen leren.

Ik merk aan mijzelf dat ik er nu wel tijd voor wil vrijmaken. Ook heb ik vaak contact met Cynthia tussen de sessies door om stappen te blijven zetten. We raken al zo snel precies de kern voor mij! Ik voel veel meer dan ik dacht en wil daar nu ook naar luisteren.

Katarina Hartgers

LinkedIn trainer en professioneel netwerker bij BNI – Amsterdam

“Binnen 6 stappen naar jouw ideale leven. Nou daar wilde ik meer van weten! Cynthia dwingt je echt om doelgericht met je plannen aan de slag te gaan. Ik ben me opnieuw bewust geworden welke waarde tijd voor mij heeft. Tijd is kostbaar en daarom wil ik er zorgvuldiger mee omgaan. Ik heb inzichtelijk gemaakt waar ik mijn uren aan besteed en waar ik ze aan wil besteden. Cynthia helpt je dit goed te herstructureren en een start te maken met een groter tijdsbesef. Ik moest er nu de tijd voor vrij maken en dat werkte heel verhelderend! Ik geef de masterclass een 9.“

Priscilla Koster

Eigenaar – The Vegan Foodinspirator – Amsterdam

“Voor mij is het heel belangrijk om niet mijn eigen identiteit te verliezen door goed bedoelde adviezen van anderen. Ik wil zelf de regie hebben over mijn eigen leven. Wat ik vooral erg prettig vond is dat Cynthia feilloos de rode draad uit mijn verhaal haalt. Ze vraagt door en vat steeds opnieuw samen, waardoor patronen en gedrag snel en eenvoudig helder worden. Ik weet heel goed wat ik wel en niet wil. Cynthia heeft me laten inzien dat ik hier nog bewuster mee om mag gaan. Ik heb mijn eigen identiteit weer haarscherp op mijn netvlies! En daar gaat het mij om. In relatief korte tijd kreeg ik veel inzichten over waar ik nu sta en waar ik naartoe wil. Ook de opdrachten die ik kreeg zorgen er direct voor dat je in de actie komt. Ik geef haar een 8!”

Merlin Van Rie

Communicatie expert in omgaan met bezwaren – Vianen

“Cynthia zet een zeer inzichtelijke masterclass neer. Door haar aanpak heb ik in korte tijd mijn missie helder kunnen formuleren in 1 zin en die gaat mij zeker helpen in mijn focus de komende jaren! Voor mij is focus belangrijk, omdat ik nogal snel enthousiast word van nieuwe en andere creatieve ingevingen. Heel leuk natuurlijk, maar vaak niet helpend voor mijzelf en m’n business. Cynthia heeft me op dit vlak nog meer duidelijkheid gegeven in mijn gedachteproces. Ze maakt het helder en bewerkbaar voor iedere deelnemer trouwens. Als een goede houvast dus! Er is ruimte voor diverse invalshoeken, terwijl zij heel goed weet waar ze met de deelnemers heen wil. Ik geef de masterclass daarom een 8. “

Lonneke Rentinck

Adviseur & Coach – Hauwert

“Vooraf wilde ik vooral meer inzicht en handvatten om mijn doelen te bereiken. Ik wil binnen 1 jaar een schaalbaar vitaliteitsprogramma voor mijn bedrijf Zen & Zakelijk lanceren om zo meer vrijheid te creëren voor de toekomst. Wat ik vooral uit de masterclass meeneem is het belang van het hebben van focus en het maken van moedige keuzes. Bij mij gaat dat vooral om het tonen van lef zonder ergens aan voorbij te gaan.

Wat Cynthia mij met name heeft laten inzien is het effect op lange termijn als je in actie komt. Vele kleine stapjes leiden tot grootste resultaten. Erg fijn om dit weer scherp te krijgen! Ze wekt vertrouwen met haar expertise en visie op het gebied van verandering. Ik geef de masterclass een 8.”

Edo Bakovic

Architect verbouw en nieuwbouw- Amsterdam

“Mijn visie is – een duurzame wereld creëren vanuit professionaliteit, samenwerking en een vleugje plezier-. Ik ben al meer dan 22 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling en het is leuk om te merken dat ik iedere keer weer in een andere fase zit. Het is belangrijk om mezelf continu te blijven uitdagen en mijn inzichten te blijven toepassen als ik mijn doelen wil behalen. Cynthia geeft een masterclass die vol zit met interactie, waardoor ik continu tot nadenken aangezet word. Vooral het inzicht dat ik met maar 1% groei per dag een groot verschil kan maken op lange termijn was erg waardevol. Ik geef de masterclass een 8.”