Reviews

“Ik ben meer in staat om grenzen aan te geven en dat geeft rust!”

Brigite Van Tamelen

Projectleider – Argo Schoonmaakservice – Hoogeveen

Linda Vervloed

Manager VHR Rental – Van ‘t Hof Rijnland Vastgoed Management – Leidschendam

“Ik doe nu wat er bij mijn lijf en persoon past en dat voelt goed!”

Fred Faling

Eigenaar – Fymeso Fysiotherapie – Vlaardingen

“Ik wil weer volledig mijzelf zijn. Daarom heb ik geen moment getwijfeld om het Milestone Programma te gaan doen. Cynthia leert mij opnieuw de regie terug te pakken over mijn eigen leven. Wat ik zo fijn aan de samenwerking met Cynthia vind, is dat ze je feilloos een spiegel kan voorhouden.

Mijn droom heb ik jaren voor me uitgeschoven. Het was simpelweg te groot en te spannend.

Ik heb de angst weten te doorbreken en ben stap voor stap aan de slag gegaan.

Dit gaat niet alleen over het vervullen van mijn droom; maar juist over de redenen waarom het tot nu toe nog niet is gelukt. Voor mij is het belangrijk om mijzelf op de eerste plek te zetten, en niet alleen maar te doen wat anderen van mij vragen. Zowel in mijn privéleven, maar ook in mijn werk. Dit is niet makkelijk. Dat is ook waarom ik al meer dan 15 jaar vastzit!

Nu eindelijk leer ik het echt doorbreken. Er is eindelijk beweging!

Cynthia helpt me met het doorzetten, en ook met het praktisch maken van alles wat er gebeuren moet. Hoe doe je dat nu slim? Ik wilde uit die bevroren toestand!

Zonder haar hulp had ik nooit voor mijn droom gekozen om een holistische praktijk neer te zetten en deze succescol te krijgen. Ik geef haar een dikke 9!”

Machteld Gelderland

Tekstschrijver – Amsterdam

“De masterclass heeft mij geholpen weer opnieuw voor mijzelf te kiezen. Voor mij is de balans tussen werk en privé erg belangrijk. Nu ik mijn bedrijf aan het opbouwen ben, vraagt dit steeds meer bewust kiezen voor wat ik wel en niet doe. Wat ik vooral opvallend vond is dat je in die 1,5 uur heel veel behandelen kunt! Daar verbaasde ik me echt over. Cynthia heeft oefeningen die je aan het denken zetten, die werken nog tot ruim na de masterclass door. Ik geef de masterclass een 8,5!“

Edo Bakovic

Architect verbouw en nieuwbouw- Amsterdam

“Mijn visie is – een duurzame wereld creëren vanuit professionaliteit, samenwerking en een vleugje plezier-. Ik ben al meer dan 22 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling en het is leuk om te merken dat ik iedere keer weer in een andere fase zit. Het is belangrijk om mezelf continu te blijven uitdagen en mijn inzichten te blijven toepassen als ik mijn doelen wil behalen. Cynthia geeft een masterclass die vol zit met interactie, waardoor ik continu tot nadenken aangezet word. Vooral het inzicht dat ik met maar 1% groei per dag een groot verschil kan maken op lange termijn was erg waardevol. Ik geef de masterclass een 8.”

Merlin Van Rie

Communicatie expert in omgaan met bezwaren – Vianen

“Cynthia zet een zeer inzichtelijke masterclass neer. Door haar aanpak heb ik in korte tijd mijn missie helder kunnen formuleren in 1 zin en die gaat mij zeker helpen in mijn focus de komende jaren! Voor mij is focus belangrijk, omdat ik nogal snel enthousiast word van nieuwe en andere creatieve ingevingen. Heel leuk natuurlijk, maar vaak niet helpend voor mijzelf en m’n business. Cynthia heeft me op dit vlak nog meer duidelijkheid gegeven in mijn gedachteproces. Ze maakt het helder en bewerkbaar voor iedere deelnemer trouwens. Als een goede houvast dus! Er is ruimte voor diverse invalshoeken, terwijl zij heel goed weet waar ze met de deelnemers heen wil. Ik geef de masterclass daarom een 8. “

Lonneke Rentinck

Adviseur & Coach, Hauwert

“Vooraf wilde ik vooral meer inzicht en handvatten om mijn doelen te bereiken. Ik wil binnen 1 jaar een schaalbaar vitaliteitsprogramma voor mijn bedrijf Zen & Zakelijk lanceren om zo meer vrijheid te creëren voor de toekomst. Wat ik vooral uit de masterclass meeneem is het belang van het hebben van focus en het maken van moedige keuzes. Bij mij gaat dat vooral om het tonen van lef zonder ergens aan voorbij te gaan.

Wat Cynthia mij met name heeft laten inzien is het effect op lange termijn als je in actie komt. Vele kleine stapjes leiden tot grootste resultaten. Erg fijn om dit weer scherp te krijgen! Ze wekt vertrouwen met haar expertise en visie op het gebied van verandering. Ik geef de masterclass een 8.”

“Cynthia leert je een way of life waar ik nu ook zelf mee verder kan.”

“Ik ben me heel erg bewust geworden van mijn eigen valkuilen en wat ik eraan kan doen”

Jochem Swierstra

Business Consultant – Utrecht

“Voor mij is een balans tussen werk en privé heel belangrijk. Zeker na de komst van onze dochter. Mijn focus ligt dus ook vooral op het bewaken van mijn tijd en het doen van de dingen die ik zelf graag wil. Daar helpt dit template uitstekend bij. Zowel privé als werk is er goed op te plannen. Dit is tegenwoordig ook steeds belangrijker aangezien werk en privé steeds meer in elkaar overlopen. Fijne bonus is dat je ook op de dag kunt reflecteren. Ik raad dit template iedereen aan als je meer grip op je tijd wilt hebben!”

Katarina Hartgers

LinkedIn trainer en professioneel netwerker bij BNI – Amsterdam

“Binnen 6 stappen naar jouw ideale leven. Nou daar wilde ik meer van weten! Cynthia dwingt je echt om doelgericht met je plannen aan de slag te gaan. Ik ben me opnieuw bewust geworden welke waarde tijd voor mij heeft. Tijd is kostbaar en daarom wil ik er zorgvuldiger mee omgaan. Ik heb inzichtelijk gemaakt waar ik mijn uren aan besteed en waar ik ze aan wil besteden. Cynthia helpt je dit goed te herstructureren en een start te maken met een groter tijdsbesef. Ik moest er nu de tijd voor vrij maken en dat werkte heel verhelderend! Ik geef de masterclass een 9.“

Priscilla Koster

Eigenaar – The Vegan Foodinspirator – Amsterdam

“Voor mij is het heel belangrijk om niet mijn eigen identiteit te verliezen door goed bedoelde adviezen van anderen. Ik wil zelf de regie hebben over mijn eigen leven. Wat ik vooral erg prettig vond is dat Cynthia feilloos de rode draad uit mijn verhaal haalt. Ze vraagt door en vat steeds opnieuw samen, waardoor patronen en gedrag snel en eenvoudig helder worden. Ik weet heel goed wat ik wel en niet wil. Cynthia heeft me laten inzien dat ik hier nog bewuster mee om mag gaan. Ik heb mijn eigen identiteit weer haarscherp op mijn netvlies! En daar gaat het mij om. In relatief korte tijd kreeg ik veel inzichten over waar ik nu sta en waar ik naartoe wil. Ook de opdrachten die ik kreeg zorgen er direct voor dat je in de actie komt. Ik geef haar een 8!”