Neem controle over jouw dag! Zo start je jouw dag effectief.

Wie kent het niet? Dat je je dag begint. En voordat je het in de gaten hebt, ben je alweer in deadlines gestapt, meetings, en verplichtingen. Niet zo gek ook! Die verplichtingen staan er nu eenmaal. Zo is er alleen nooit tijd voor wat jij belangrijk vindt.

Wist je dat we 95% van onze handelingen doen op de automatische piloot of vanuit ons onderbewustzijn? 95 procent! Dat is heel handig bij het zoeken van je sokken, of bij het poetsen van je tanden. Maar het wordt lastiger als je aan de slag wilt gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling en je nu écht het verschil wil gaan maken en succes wilt behalen.

Wist je dat maar liefst 80% van de gedachten die je hebt op een dag negatief zijn? Ook al weer zo’n enorm hoog percentage. Stel dat je je hierdoor onbewust laat leiden en je hiernaast geen concreet plan of visie voor de toekomst hebt;

Hoe hoog schat jij de kans in dat je een significante verbetering gaat creëren voor jezelf?

Dit vraagt van je dat je patronen en vaste routines dient te doorbreken. Eén van de meest belangrijke voorwaarden is dat je aan de slag gaat met het bewuster doen van dingen. Dit kan op verschillende manieren. Het meest eenvoudige is beginnen met reflecteren op gisteren en het plannen van vandaag. Hoe is gisteren verlopen? En wat zou je vandaag (anders) willen doen? Door hier veel bewuster mee bezig te zijn, ontstaat al de eerste ruimte om betere keuzes te maken voor jezelf en jouw ideale leven.

Om je hierbij te helpen heb ik een handige template voor je ontwikkeld die je kan gebruiken. Als je iedere dag 15 minuten met deze template aan de slag gaat, ben ik er zeker van dat je veel meer regie gaat krijgen over de invulling van jou dag en jouw tijd! En dus ook voor jouw ideale leven.

Vraag nu het handige template aan als jij ook de dag goed wil beginnen!

Jessica Groeneveld – Campagne Manager – 40 jaar – Den Haag

Heerlijk om meer grip te hebben op wat ik zelf wil in een dag, in plaats van geleefd te worden door andermans agenda’s. Doordat ik nu zorgvuldig mijn eigen voorgenomen taken kan plannen, hou ik hier veel meer grip op en vooral ook focus. Ik weet nu zeker dat ik mijn doelen kan uitvoeren en dat ze niet ondersneeuwen. Dit is niet alleen een planningstool maar helpt me ook bij het focussen op de doelen die ik écht belangrijk vind. Een verademing!

Jochem Swierstra – Business Consultant – 39 jaar – Utrecht

Voor mij is een balans tussen werk en privé heel belangrijk. Zeker na de komst van onze dochter. Mijn focus ligt dus ook vooral op het bewaken van mijn tijd en het doen van de dingen die ik zelf graag wil. Daar helpt dit template uitstekend bij. Zowel privé als werk is er goed op te plannen. Dit is tegenwoordig ook steeds belangrijker aangezien werk en privé steeds meer in elkaar overlopen. Fijne bonus is dat je ook op de dag kunt reflecteren. Ik raad dit template iedereen aan als je meer grip op je tijd wilt hebben!

Wie is Cynthia?

De mensen die mij kennen, zullen vooral mijn praktische aanpak, nuchterheid en doelgerichtheid noemen. Bij mij weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ik ben zeer gemotiveerd je echt verder te helpen. Ik heb zelf al meerdere grote transformaties doorgemaakt, zowel in mijn (vroege) jeugd tijdens het faillissement van mijn vader en het overlijden van mijn moeder op zeer jonge leeftijd. Maar ook later in mijn eigen werk en in mijn persoonlijke relaties.

Op jonge leeftijd heb ik moeten leren hoe je ondanks grote tegenslag toch het beste uit de situatie haalt en hoe je niet blijft vastzitten in het verleden of in een negatieve spiraal. Ik heb zelf ondervonden wat het verschil is om met een vaste of groei-mindset te werken. En wat het kan betekenen als je zelf de touwtjes in handen neemt, in plaats van af te wachten of te doen wat er van je wordt verwacht. Moed, je kwetsbaar opstellen en communicatie spelen hierin volgens mij een grote rol.

Ik heb 15 jaar voor strak georganiseerde sales – en mediaorganisaties gewerkt. Hier heb ik geleerd hoe je zo slim en zo snel mogelijk het beste resultaat kan behalen. Dit in combinatie met een visie en een groei-mindset is van onschatbare waarde bij het concreet maken van jouw eigen persoonlijke plan, jouw ideale leven!

Ben je geïnspireerd en wil jij meer weten over hoe jij jouw ideale leven kunt creëren? Vraag dan een persoonlijke VIP call aan of schrijf je in voor een Online Masterclass. en ontdek direct wat het hebben van een visie voor jou kan betekenen en wat je kunt doen om een groei mindset te creëren.