Neem controle over jouw dag! Zo start je jouw dag effectief.

“Iedere dag 15 minuten, is het begin van een nieuw leven”

Wist je dat een mens 95% op de automatische piloot doet? En dat daarnaast 80% van onze gedachten negatief zijn? Combineer die 2 en je hebt de perfecte cocktail om niet te veranderen of in actie te komen. Dit doorbreek je door actief met je doelen aan de slag te gaan, hier structureel op de reflecteren en ondanks dat het niet altijd lukt, toch vertrouwen te houden dat het goed komt en stappen blijft zetten.

Dit handige template gaat je hierbij helpen. Iedere dag 15 minuten reflecteren en vooruit kijken gaat het verschil zijn tussen een succesvol leven, en een succesvol leven waarin je je gelukkig, vervuld en van betekenis voelt.

Vraag nu het handige template aan als jij ook de dag goed wil beginnen!

Jessica Groeneveld – Campagne Manager – Den Haag

Heerlijk om meer grip te hebben op wat ik zelf wil in een dag, in plaats van geleefd te worden door andermans agenda’s. Doordat ik nu zorgvuldig mijn eigen voorgenomen taken kan plannen, hou ik hier veel meer grip op en vooral ook focus. Ik weet nu zeker dat ik mijn doelen kan uitvoeren en dat ze niet ondersneeuwen. Dit is niet alleen een planningstool maar helpt me ook bij het focussen op de doelen die ik écht belangrijk vind. Een verademing!

Jochem Swierstra – Business Consultant – Utrecht

Voor mij is een balans tussen werk en privé heel belangrijk. Zeker na de komst van onze dochter. Mijn focus ligt dus ook vooral op het bewaken van mijn tijd en het doen van de dingen die ik zelf graag wil. Daar helpt dit template uitstekend bij. Zowel privé als werk is er goed op te plannen. Dit is tegenwoordig ook steeds belangrijker aangezien werk en privé steeds meer in elkaar overlopen. Fijne bonus is dat je ook op de dag kunt reflecteren. Ik raad dit template iedereen aan als je meer grip op je tijd wilt hebben!

Wie is Cynthia?

Cynthia heeft minimaal 10 grote persoonlijke en zakelijke transformaties doorlopen, al vanaf haar kindertijd. Thema’s als het jong sterven van haar moeder, faillissement van haar vader, jarenlange schuldsanering, ontslag, alcoholverslaving, burn-out en chronische stress, heeft zij kunnen omzetten in een succesvolle coachpraktijk. Dit kon zij alleen doen door het vergroten van haar zelfinzicht en eigenwaarde door spiritualiteit, zelfreflectie en het tonen van veel wilskracht en doorzettingsvermogen. Dit heeft geleid tot een ongekende persoonlijke groei.

De laatste 15 jaar besteed zij aan persoonlijke ontwikkeling. Zij is een expert op het gebied van transformatie, zelfinzicht en persoonlijk leiderschap. Nu staat ze andere mensen bij in hun groeiproces en leert zij hen zelf de regie te nemen en weer opnieuw in hun kracht te staan.

Ze heeft de Coach Intensive en Coach Expert opleiding gevolgd bij Nonons, opleidingen op practitioner en senior practitioner niveau. Hiernaast heeft ze de opleiding tot Yin Yoga docent afgerond, net als de opleiding tot Meditatie en Mindfulness docent. Ook is zij aangesloten bij de branchevereniging NOBCO. Vanzelfsprekend voldoet zij aan alle eisen die gesteld worden vanuit The Global code of Ethics om zo de kwaliteit en veiligheid van deelnemers te waarborgen.

Ben je geïnspireerd en wil jij meer weten over hoe jij jouw ideale leven kunt creëren? Vraag dan een persoonlijke VIP call aan of schrijf je in voor een Online Masterclass. en ontdek direct wat het hebben van een visie voor jou kan betekenen en wat je kunt doen om een groei mindset te creëren.

high impact coaching cynthia seesing

High Impact Coaching is erkend door