Neem controle over jouw dag! Zo start je jouw dag effectief.

“Iedere dag 15 minuten, is het begin van een nieuw leven”

Wist je dat een mens 95% op de automatische piloot doet? En dat daarnaast 80% van onze gedachten negatief zijn? Combineer die 2 en je hebt de perfecte cocktail om niet te veranderen of in actie te komen. Dit doorbreek je door actief met je doelen aan de slag te gaan, hier structureel op de reflecteren en ondanks dat het niet altijd lukt, toch vertrouwen te houden dat het goed komt en stappen blijft zetten.

Dit handige template gaat je hierbij helpen. Iedere dag 15 minuten reflecteren en vooruit kijken gaat het verschil zijn tussen een succesvol leven, en een succesvol leven waarin je je gelukkig, vervuld en van betekenis voelt.

Vraag nu het handige template aan als jij ook de dag goed wil beginnen!

Jessica Groeneveld – Campagne Manager – Den Haag

Heerlijk om meer grip te hebben op wat ik zelf wil in een dag, in plaats van geleefd te worden door andermans agenda’s. Doordat ik nu zorgvuldig mijn eigen voorgenomen taken kan plannen, hou ik hier veel meer grip op en vooral ook focus. Ik weet nu zeker dat ik mijn doelen kan uitvoeren en dat ze niet ondersneeuwen. Dit is niet alleen een planningstool maar helpt me ook bij het focussen op de doelen die ik écht belangrijk vind. Een verademing!

Jochem Swierstra – Business Consultant – Utrecht

Voor mij is een balans tussen werk en privé heel belangrijk. Zeker na de komst van onze dochter. Mijn focus ligt dus ook vooral op het bewaken van mijn tijd en het doen van de dingen die ik zelf graag wil. Daar helpt dit template uitstekend bij. Zowel privé als werk is er goed op te plannen. Dit is tegenwoordig ook steeds belangrijker aangezien werk en privé steeds meer in elkaar overlopen. Fijne bonus is dat je ook op de dag kunt reflecteren. Ik raad dit template iedereen aan als je meer grip op je tijd wilt hebben!

Wie is Cynthia?

Cynthia heeft vroeg in haar leven meerdere complexe trauma’s ervaren, waaronder het verlies van haar moeder na een ziektebed van 11 jaar, het faillissement van haar vader, schuldsanering, ontslag, alcoholverslaving, burn-outs en chronische stress.

Als iemand die zelf veel ervaring heeft met het zorgsysteem, heeft Cynthia gezien wat wel en niet werkt om weer controle over haar leven te krijgen en een gelukkig leven te leiden.

Het eindeloze praten zonder doelgerichte plannen is gebruikelijk. Hoewel er veel kennis beschikbaar is, wordt deze nauwelijks gedeeld met de cliënten. Het is dus moeilijk om inzichten eigen te maken.

Cynthia zag vooral twee verschillen. Ten eerste het eindeloze praten bij psychologen en therapeuten zonder concrete toekomstplannen. Ten tweede biedt coaching meer concrete ondersteuning, maar ontbreekt langdurige begeleiding om nieuwe kennis goed te integreren.

Cynthia gelooft dat dit anders kan. Met haar Milestone Transformatie Methode® biedt ze ondernemers, CxO’s, directeuren/eigenaren gerichte en direct toepasbare transformatieve kennis. Haar programma’s gebruiken één strategie intensief, waardoor resultaten tot 15 keer sneller behaald worden. En dit resultaat blijft.

Om deze resultaten te behalen, is het nodig om inzichten uit het onderbewuste naar het bewuste te halen. Aangezien 99% van ons gedrag voortkomt uit het onderbewuste, zijn deze inzichten vaak onzichtbaar en niet zelf te doorbreken. Dit maakt gedragsverandering moeilijk. Ook is het integreren van deze inzichten in het dagelijks leven is cruciaal.

Cynthia richt zich specifiek op deze twee aspecten met haar op maat gemaakte programma’s, zodat haar klanten een grote impact maken op hun eigen leven. Dit heeft onschatbare waarde en betaalt zich rijkelijk uit in zowel hun carrière als hun privéleven.

Ben je geïnspireerd en wil jij meer weten over hoe jij jouw ideale leven kunt creëren? Vraag dan een persoonlijke VIP call aan of schrijf je in voor een Online Masterclass. en ontdek direct wat het hebben van een visie voor jou kan betekenen en wat je kunt doen om een groei mindset te creëren.

“Ik geloof dat geluk maakbaar is, als je gaat doen wat je ten diepste wilt”.

Cynthia Seesing

High Impact Coaching is erkend door