Chronische stress doorbreken in 3 stappen.

Op een duurzame manier.

Ontsnap aan de valkuil van succes en creëer een leven dat écht vervullend is.

Chronische stress doorbreken in slechts 3 stappen. Op een duurzame manier.

Ontsnap aan de valkuil van succes en creëer een leven dat écht vervullend is.

BEKIJK DE VIDEO HIERONDER.

Wil jij meer rust, balans en voldoening in je leven? Kies een datum voor jouw Discovery Call.

Binnen 20 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen. We bespreken waar je staat, waar je naartoe wilt groeien en wat je nodig hebt om daar te komen.

Als er een klik is bespreken we of ik je hierbij kan helpen, of niet. Mocht er geen klik zijn – of ik niet de juiste coach voor jou – dan verwijs ik je door naar iemand binnen mijn netwerk.

En natuurlijk is dit gesprek 100% vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Reacties deelnemers

Jasper Kamp

IT Director – Leiden

In het begin had ik wat argwaan en verwachtte ik een verkoopgesprek, maar dat gebeurde niet! Mijn verhaal kreeg meteen alle ruimte.

Cynthia’s manier van vragen stellen is als een breekijzer voor mij. Ze scherpt mijn situatie aan, stelt de vragen die ik liever ontwijk, maar moet horen, waardoor ik niet langer kan uitstellen om echt voor mezelf te kiezen. Dit was heel waardevol voor mij.

Tanja Stoel

Arbeidsmarktcommunicatie – en mediaspecialist – gemeente Rotterdam

Wat is er nu eigenlijk goed voor mij? Dit was voor mij de belangrijkste vraag om te beantwoorden. Zowel binnen mijn privéleven als daarbuiten. Er waren zeker patronen aanwijsbaar waarin ik vastzat, maar die zag ik (nog) niet scherp. Met Cynthia’s Milestone Transformatie Methode® is dat snel duidelijk geworden en eigenlijk heel eenvoudig.

Marije de Jong

Ondernemer / Eigenaar Wecolour – Noordwijk / Portugal

Ik wilde vooral weer in mijn kracht komen. Dat is waarom ik me had ingeschreven. Ik had vooral de focus op waarom iets NIET lukt en daar was ik helemaal klaar mee… Het is zoals Cynthia zegt; “Als je het kunt bedenken dan kun je het creëren!” en precies dát heb ik ervaren.

Wie is Cynthia?

Cynthia heeft vroeg in haar leven meerdere complexe trauma’s ervaren, waaronder het verlies van haar moeder na een ziektebed van 11 jaar, het faillissement van haar vader, schuldsanering, ontslag, alcoholverslaving, burn-outs en chronische stress. Toch weerhield haar dit er niet van om heel succesvol te worden en deze ervaringen om te zetten naar echt geluk.

Als iemand die zelf veel ervaring heeft met het zorgsysteem, heeft Cynthia gezien wat wel en niet werkt om weer controle over haar leven te krijgen en een gelukkig leven te leiden.

Cynthia zag vooral twee gebreken. Ten eerste het eindeloze praten bij psychologen en therapeuten zonder concrete toekomstplannen. Ten tweede biedt coaching meer concrete ondersteuning, maar ontbreekt langdurige begeleiding om nieuwe kennis goed te integreren.

Cynthia gelooft dat dit anders kan. Met haar Milestone Transformatie Methode® biedt ze ondernemers, CxO’s, directeuren/eigenaren gerichte en direct toepasbare transformatieve kennis. Haar programma’s gebruiken één strategie intensief, waardoor resultaten tot 15 keer sneller behaald worden. En dit resultaat blijft.

Om deze resultaten te behalen, is het nodig om inzichten uit het onderbewuste naar het bewuste te halen. Aangezien 99% van ons gedrag voortkomt uit het onderbewuste, zijn deze inzichten vaak onzichtbaar en niet zelf te doorbreken. Dit maakt gedragsverandering moeilijk. Vervolgens is het integreren van deze inzichten in het dagelijks leven cruciaal en vraagt dit tijd.

Cynthia richt zich specifiek op deze twee aspecten met haar op maat gemaakte programma’s, zodat haar klanten een grote impact maken op hun eigen leven. Dit heeft onschatbare waarde en betaalt zich rijkelijk uit in zowel hun carrière als hun privéleven.

Ben je geïnspireerd en wil jij meer weten over hoe jij jouw ideale leven kunt creëren? Vraag dan een persoonlijke VIP call aan of schrijf je in voor een Online Masterclass. en ontdek direct wat het hebben van een visie voor jou kan betekenen en wat je kunt doen om jouw ideale leven te realiseren.

“Ik geloof dat geluk maakbaar is, als je gaat doen wat je ten diepste wilt”.

Cynthia Seesing

High Impact Coaching is erkend door