Alsjeblieft! Voor jou de video training.

“In 6 stappen weer 100% regie hebben over je eigen leven.”

 

Blijf je op dezelfde voet verder gaan of is het NU genoeg? Nu is het tijd om te stoppen met aanmodderen en uit jouw weerstands-modus te stappen. Het is jouw leven en die ga je vanaf nu inrichten op jouw voorwaarden. Wie doet het anders?

Alle deelnemers aan het Milestone Programma stonden voor een grote verandering. Het enige wat ze moesten doen is de eerste stap zetten. De eerste stap die de grootste verandering in jouw leven betekent! Boek een gratis VIP Call en zet direct met Cynthia jouw verandering op scherp.

Wil jij dit? Dan is dit nu het moment om een VIP Call aan te vragen!

Wil je meer weten?

Heeft de videotraining je aan het denken gezet? En wil je direct aan de slag met jouw eigen persoonlijke plan? Schrijf je dan nu in voor een VIP Call.

Tijdens deze VIP Call zoomen we samen in op jouw situatie en gaan we dieper in op de kansen die er voor jou zijn naar jouw ideale leven. Ook ontdek je welke impact je vandaag al kan maken!

Bonus: Na de VIP Call ontvang je direct een eenvoudig uit te voeren plan op 1 A4. Handiger kan niet.

Ter verduidelijking, deze VIP Call is nu tijdelijk gratis en vertegenwoordigt een waarde van 197,- euro.

Schrijf je direct in voor een Vip Call

De Vip Call is interessant voor jou als jij:

  • geen dag langer een onvervuld leven wilt leiden

  • 100% gemotiveerd bent om aan de slag te gaan en geen excuses wilt

  • Een steuntje in de rug en een stok achter de deur zoekt, zodat je gericht stappen zet

  • Gelooft dat je zelf jouw ideale toekomst kunt realiseren

  • Op zoek bent naar tools om deze stappen te zetten, zodat je razendsnel je doelen behaalt

In de Vip Call ontdek je o.a.

  • Hoe je binnen 30 minuten al een begin van je plan klaar hebt

  • Hoe je vanuit jouw kern een visie vormt welke de basis wordt van jouw ideale leven

  • Welke 3 belangrijke stappen je moet zetten zodat je jouw ideale leven realiseert

  • Hoe je jouw groei vasthoudt en wat jou helpt om nooit meer terug te vallen

  • Schrijf je dan nu in voor deze VIP Call!

Ervaringen van deelnemers

Brigite Van Tamelen

Projectmanager – Argo Schoonmaakservice – Hoogeveen

Linda Vervloed

Manager VHR Rental – Van ‘t Hof  Rijnland Vastgoed Management – Leidschendam

Katarina Hartgers

LinkedIn trainer en professioneel netwerker bij BNI – Amsterdam

“Binnen 3 stappen naar jouw ideale leven. Nou daar wilde ik meer van weten! Cynthia dwingt je echt om doelgericht met je plannen aan de slag te gaan. Ik ben me opnieuw bewust geworden welke waarde tijd voor mij heeft. Lees verder.

Jochem Swierstra

Business Consultant, Utrecht

Voor mij is een balans tussen werk en privé heel belangrijk. Mijn focus ligt dus ook vooral op het bewaken van mijn tijd en het doen van de dingen die ik zelf graag wil. Ik raad het iedereen aan als je meer grip op je tijd wilt hebben! Lees verder

Lonneke Rentinck

Adviseur & Coach, Hauwert

“Vooraf wilde ik vooral meer inzicht en handvatten om mijn doelen te bereiken. Cynthia wekt vertrouwen met haar expertise en visie op het gebied van verandering. Ik geef de masterclass een 8.” Lees verder.

Zet vandaag de eerste stap naar jouw leven op jouw voorwaarden

Mijn klanten willen vooral meer regie. Regie over hun eigen leven en zich niet meer geleefd voelen. Ze willen zelf bepalen waar ze hun kostbare tijd aan besteden en hoe ze een veel gezondere balans creëren voor zichzelf. Veel ondernemers werken aan een betere balans binnen hun bedrijf, andere klanten vinden dit binnen hun huidige werk, sommigen kiezen voor een carrièreswitch of beginnen voor zichzelf. Ze zorgen voor focus zodat ze veel meer voldoening halen uit iets wat ze echt graag willen.

Soms speelt het probleem zich niet af binnen werk. Maar merken ze aan alles dat er een grote verandering nodig is om zich weer in balans, vervuld en gelukkig te voelen.

Mijn klanten ontdekken wat ze ten diepte willen. Dit levert zo veel meer energie op! De dagelijkse stress is weg en de fysieke klachten zijn verdwenen. Ze lopen niet meer leeg, op de dingen die ze niet meer willen, maar halen plezier en voldoening uit wat ze wel willen doen! Hier is niets egoïstisch aan, dit is gewoon goed voor jezelf zorgen, zodat je daarnaast zelf ook meer te geven hebt.

Wil jij ook meer grip op jouw leven en wil jij ook meer tijd voor wat je echt belangrijk vindt, wat dat ook is?

Dan is dit nu het moment om je in te schrijven voor de VIP Call.

Wie is Cynthia?

Cynthia heeft minimaal 10 grote persoonlijke en zakelijke transformaties doorlopen, al vanaf haar kindertijd. Thema’s als het jong sterven van haar moeder, faillissement van haar vader, jarenlange schuldsanering, ontslag, burn-out en chronische stress, heeft zij kunnen omzetten in een succesvolle coachpraktijk. Dit kon zij alleen doen door het vergroten van haar zelfinzicht en eigenwaarde door spiritualiteit, zelfreflectie en het tonen van veel wilskracht en doorzettingsvermogen. Dit heeft geleid tot een ongekende persoonlijke groei.

De laatste 15 jaar besteed zij aan persoonlijke ontwikkeling. Zij is een expert op het gebied van transformatie, zelfinzicht en persoonlijk leiderschap. Nu staat ze andere mensen bij in hun groeiproces en leert zij hen zelf de regie te nemen en weer opnieuw in hun kracht te staan.

Ze heeft de Coach Intensive en Coach Expert opleiding gevolgd bij Nonons, opleidingen op practitioner en senior practitioner niveau. Hiernaast heeft ze de opleiding tot Yin Yoga docent afgerond, net als de opleiding tot Meditatie en Mindfulness docent. Ook is zij aangesloten bij de branchevereniging NOBCO. Vanzelfsprekend voldoet zij aan alle eisen die gesteld worden vanuit The Global code of Ethics om zo de kwaliteit en veiligheid van deelnemers te waarborgen.

high impact coaching cynthia seesing

“Ik geloof dat geluk maakbaar is, als je gaat doen wat je ten diepste wilt”.

Cynthia Seesing