VIP strategiegesprek

“Binnen 6 stappen jouw leven inrichten onder jouw voorwaarden.”

De VIP Strategiegesprek is een 1 op 1 en persoonlijk gesprek met mij specifiek voor ondernemers, Directeur / eigenaren en Executives / CxO.

Tijdens deze VIP Call van 40 minuten ga je direct één – op – één met mij aan de slag.

We bespreken:

1) Jouw huidige persoonlijke situatie

2) Jouw droom voor je ideale leven

3) De Unieke Milestone Transformatie Methode® waarmee je in één keer tot de kern komt om deze droom waarheid te maken, ook als dit eerder nog niet is gelukt

Ook bespreken we:

4) Wat de nodige vervolgstappen voor jou zijn en wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Dit VIP Strategiegesprek is gratis. Vanaf vandaag begint het bouwen aan jouw ideale leven. Door je in te schrijven heb je de eerste stap al genomen.

Is interessant voor jou als jij

 • geen dag langer een onvervuld leven wilt leiden

 • 100% gemotiveerd bent om aan de slag te gaan en geen excuses wilt

 • Een steuntje in de rug en een stok achter de deur zoekt, zodat je gericht stappen zet

 • Gelooft dat je zelf jouw ideale toekomst kunt realiseren

 • Op zoek bent naar tools om deze stappen te zetten, zodat je razendsnel je doelen behaalt

 • Inziet dat je jouw patronen niet zelf kunt doorbreken omdat deze in het onbewuste spelen

 • Inziet dat in jezelf investeren tijd, energie en geld kost en zich in veelvoud terugbetaalt

Hierin ontdek je o.a.

 • Hoe je binnen 60 minuten al een begin van je plan klaar hebt

 • Hoe je vanuit jouw kern een visie vormt welke de basis wordt van jouw ideale leven

 • Welke 6 belangrijke stappen je moet zetten zodat je jouw ideale leven realiseert

 • Hoe je jouw groei vasthoudt en wat jou helpt om nooit meer terug te vallen

 • Schrijf je dan nu in voor deze VIP Call!

Ervaringen

Cynthia is een bevlogen coach met een nuchtere blik op de wereld en daarnaast is ze een enorme doorpakker.
De VIP Call gaf mij interessante inzichten, was dynamisch en heeft mij perfecte handvatten gegeven om richting te geven aan mijn doelen.

Elsje van Vuuren – Woordvoerder  | Amsterdam

Cynthia is een zeer betrokken coach die oordeelvrij naar je luistert en in korte tijd een vertrouwensband op weet te bouwen. Met haar enthousiasme weet ze je uit te dagen om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan richting doel.

Esther van der Zweep – Personal en business coach | Haarlem

Zet vandaag deze stap naar jouw leven op jouw voorwaarden!

Mijn klanten willen vooral meer regie. Regie over hun eigen leven en zich niet meer geleefd voelen. Ze willen zelf bepalen waar ze hun kostbare tijd aan besteden en hoe ze een veel gezondere balans creëren voor zichzelf. Veel ondernemers werken aan een betere balans binnen hun bedrijf, andere klanten vinden dit binnen hun huidige werk, sommigen kiezen voor een carrièreswitch of beginnen voor zichzelf. Ze zorgen voor focus zodat ze veel meer voldoening halen uit iets wat ze echt graag willen.

Soms speelt het probleem zich niet af binnen werk. Maar merken ze aan alles dat er een grote verandering nodig is om zich weer in balans, vervuld en gelukkig te voelen.

Mijn klanten ontdekken wat ze ten diepte willen. Dit levert zo veel meer energie op! De dagelijkse stress is weg en de fysieke klachten zijn verdwenen. Ze lopen niet meer leeg, op de dingen die ze niet meer willen, maar halen plezier en voldoening uit wat ze wel willen doen! Hier is niets egoïstisch aan, dit is gewoon goed voor jezelf zorgen, zodat je daarnaast zelf ook meer te geven hebt.

Wil jij ook meer grip op jouw leven en wil jij ook meer tijd voor wat je echt belangrijk vindt, wat dat ook is?

Dan is dit nu het moment om je in te schrijven voor jouw VIP Call.

Wie is Cynthia?

Cynthia heeft vroeg in haar leven meerdere complexe trauma’s ervaren, waaronder het verlies van haar moeder na een ziektebed van 11 jaar, het faillissement van haar vader, schuldsanering, ontslag, alcoholverslaving, burn-outs en chronische stress.

Als iemand die zelf veel ervaring heeft met het zorgsysteem, heeft Cynthia gezien wat wel en niet werkt om weer controle over haar leven te krijgen en een gelukkig leven te leiden.

Cynthia zag vooral twee verschillen. Ten eerste het eindeloze praten bij psychologen en therapeuten zonder concrete toekomstplannen. Ten tweede biedt coaching meer concrete ondersteuning, maar ontbreekt langdurige begeleiding om nieuwe kennis goed te integreren.

Cynthia gelooft dat dit anders kan. Met haar Milestone Transformatie Methode® biedt ze ondernemers, CxO’s, directeuren/eigenaren gerichte en direct toepasbare transformatieve kennis. Haar programma’s gebruiken één strategie intensief, waardoor resultaten tot 15 keer sneller behaald worden. En dit resultaat blijft.

Om deze resultaten te behalen, is het nodig om inzichten uit het onderbewuste naar het bewuste te halen. Aangezien 99% van ons gedrag voortkomt uit het onderbewuste, zijn deze inzichten vaak onzichtbaar en niet zelf te doorbreken. Dit maakt gedragsverandering moeilijk. Vervolgens is het integreren van deze inzichten in het dagelijks leven is cruciaal en vraagt dit tijd.

Cynthia richt zich specifiek op deze twee aspecten met haar op maat gemaakte programma’s, zodat haar klanten een grote impact maken op hun eigen leven. Dit heeft onschatbare waarde en betaalt zich rijkelijk uit in zowel hun carrière als hun privéleven.Ben je geïnspireerd en wil jij meer weten over hoe jij jouw ideale leven kunt creëren? Vraag dan een persoonlijke VIP call aan of schrijf je in voor een Online Masterclass. en ontdek direct wat het hebben van een visie voor jou kan betekenen en wat je kunt doen om een groei mindset te creëren.

“Ik geloof dat geluk maakbaar is, als je gaat doen wat je ten diepste wilt”.

Cynthia Seesing

High Impact Coaching is erkend door