VIP Call strategiegesprek

“Binnen 6 stappen jouw leven inrichten onder jouw voorwaarden.”

De VIP Call is een 1 op 1 en persoonlijk gesprek met mij.

Tijdens deze VIP Call zoomen we samen in op jouw situatie en gaan we dieper in op de kansen die er voor jou zijn naar jouw ideale leven. Ook ontdek je welke stap je vandaag al kan zetten!

Deze VIP Call is gratis.

Is interessant voor jou als jij

  • geen dag langer een onvervuld leven wilt leiden

  • 100% gemotiveerd bent om aan de slag te gaan en geen excuses wilt

  • Een steuntje in de rug en een stok achter de deur zoekt, zodat je gericht stappen zet

  • Gelooft dat je zelf jouw ideale toekomst kunt realiseren

  • Op zoek bent naar tools om deze stappen te zetten, zodat je razendsnel je doelen behaalt

Hierin ontdek je o.a.

  • Hoe je binnen 45 minuten al een begin van je plan klaar hebt

  • Hoe je vanuit jouw kern een visie vormt welke de basis wordt van jouw ideale leven

  • Welke 3 belangrijke stappen je moet zetten zodat je jouw ideale leven realiseert

  • Hoe je jouw groei vasthoudt en wat jou helpt om nooit meer terug te vallen

  • Schrijf je dan nu in voor deze VIP Call!

Ervaringen

Cynthia is een bevlogen coach met een nuchtere blik op de wereld en daarnaast is ze een enorme doorpakker.
De VIP Call gaf mij interessante inzichten, was dynamisch en heeft mij perfecte handvatten gegeven om richting te geven aan mijn doelen.

Elsje van Vuuren – Woordvoerder  | Amsterdam

Cynthia is een zeer betrokken coach die oordeelvrij naar je luistert en in korte tijd een vertrouwensband op weet te bouwen. Met haar enthousiasme weet ze je uit te dagen om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan richting doel.

Esther van der Zweep – Personal en business coach | Haarlem

Zet vandaag deze stap naar jouw leven op jouw voorwaarden!

Mijn klanten willen vooral meer regie. Regie over hun eigen leven en zich niet meer geleefd voelen. Ze willen zelf bepalen waar ze hun kostbare tijd aan besteden en hoe ze een veel gezondere balans creëren voor zichzelf. Veel ondernemers werken aan een betere balans binnen hun bedrijf, andere klanten vinden dit binnen hun huidige werk, sommigen kiezen voor een carrièreswitch of beginnen voor zichzelf. Ze zorgen voor focus zodat ze veel meer voldoening halen uit iets wat ze echt graag willen.

Soms speelt het probleem zich niet af binnen werk. Maar merken ze aan alles dat er een grote verandering nodig is om zich weer in balans, vervuld en gelukkig te voelen.

Mijn klanten ontdekken wat ze ten diepte willen. Dit levert zo veel meer energie op! De dagelijkse stress is weg en de fysieke klachten zijn verdwenen. Ze lopen niet meer leeg, op de dingen die ze niet meer willen, maar halen plezier en voldoening uit wat ze wel willen doen! Hier is niets egoïstisch aan, dit is gewoon goed voor jezelf zorgen, zodat je daarnaast zelf ook meer te geven hebt.

Wil jij ook meer grip op jouw leven en wil jij ook meer tijd voor wat je echt belangrijk vindt, wat dat ook is?

Dan is dit nu het moment om je in te schrijven voor jouw VIP Call.

Wie is Cynthia?

Cynthia heeft minimaal 10 grote persoonlijke en zakelijke transformaties doorlopen, al vanaf haar kindertijd. Thema’s als het jong sterven van haar moeder, faillissement van haar vader, jarenlange schuldsanering, ontslag, alcoholverslaving, burn-out en chronische stress, heeft zij kunnen omzetten in een succesvolle coachpraktijk. Dit kon zij alleen doen door het vergroten van haar zelfinzicht en eigenwaarde door spiritualiteit, zelfreflectie en het tonen van veel wilskracht en doorzettingsvermogen. Dit heeft geleid tot een ongekende persoonlijke groei.

De laatste 15 jaar besteed zij aan persoonlijke ontwikkeling. Zij is een expert op het gebied van transformatie, zelfinzicht en persoonlijk leiderschap. Nu staat ze andere mensen bij in hun groeiproces en leert zij hen zelf de regie te nemen en weer opnieuw in hun kracht te staan.

Ze heeft de Coach Intensive en Coach Expert opleiding gevolgd bij Nonons, opleidingen op practitioner en senior practitioner niveau. Hiernaast heeft ze de opleiding tot Yin Yoga docent afgerond, net als de opleiding tot Meditatie en Mindfulness docent. Ook is zij aangesloten bij de branchevereniging NOBCO. Vanzelfsprekend voldoet zij aan alle eisen die gesteld worden vanuit The Global code of Ethics om zo de kwaliteit en veiligheid van deelnemers te waarborgen.

Ben je geïnspireerd en wil jij meer weten over hoe jij jouw ideale leven kunt creëren? Vraag dan een persoonlijke VIP call aan of schrijf je in voor een Online Masterclass. en ontdek direct wat het hebben van een visie voor jou kan betekenen en wat je kunt doen om een groei mindset te creëren.

high impact coaching cynthia seesing

“Ik geloof dat geluk maakbaar is, als je gaat doen wat je ten diepste wilt”.

Cynthia Seesing

High Impact Coaching is erkend door