VIP Call

Ben jij een ervaren professional of ondernemer en staat jou iets te doen? Maar ben je misschien bang? Bang om de sprong te wagen? Of bang om los te laten wat je nu hebt en de sprong naar het onbekende te nemen? Misschien weet je wel waar het probleem zit, maar zie je nog niet hoe de oplossing eruit ziet. En dat is precies de plek waar niets gebeurt. Prima natuurlijk als je daar geen last van hebt en dit moment kunt gebruiken voor reflectie en het nemen van tijd om een keus te maken. Maar mocht dit niet lukken en jou heel veel kopzorgen, slapeloze nachten en fysieke klachten opleveren; dan is dit nu het moment om een VIP Call aan te vragen.

De VIP Call is een 1 op 1 en persoonlijk gesprek met mij.

Tijdens deze VIP Call zoomen we samen in op jouw situatie en gaan we dieper in op de kansen die er voor jou zijn naar jouw ideale leven. Ook ontdek je welke stap je vandaag al kan zetten!

Ter verduidelijking, deze VIP Call is gratis.

Zet de eerste stap naar jouw ideale leven!

Mijn klanten willen vooral meer regie. Regie over hun eigen leven en zich niet meer geleefd voelen. Ze willen zelf bepalen waar ze hun kostbare tijd aan besteden en hoe ze een veel gezondere werk / privé balans kunnen creëren voor zichzelf. Dit zorgt voor focus en veel meer voldoening omdat ze juist minder gaan doen in plaats van meer. Dit levert zo veel meer energie op! De dagelijkse stress is weg en de fysieke klachten zijn verdwenen. Ze lopen niet meer leeg op de dingen die ze niet meer willen, maar halen plezier en voldoening uit wat ze wel willen doen! Hier is niets egoïstisch aan, dit is gewoon goed voor jezelf zorgen, zodat je daarnaast zelf ook meer te geven hebt. Wil jij ook meer grip op jouw leven en wil jij ook meer tijd voor wat je echt belangrijk vindt? dan is dit nu het moment om een VIP Call aan te vragen.

Vip Call

Is interessant voor jou als jij

  • Lang genoeg hebt gewacht

  • 100% gemotiveerd bent om het avontuur aan te gaan

  • Een steuntje in de rug en een stok achter de deur zoekt

  • De toekomst maakbaar vindt

  • Op zoek bent naar tools om deze stappen te zetten

Hierin ontdek je o.a.

  • Wat jij nu te doen hebt

  • Wat je grootste saboteur is op weg naar jouw doelen

  • Hoe je groot kunt denken

  • Hoe je van iets heel groots iets kleins maakt

  • Schrijf je dan nu in voor deze VIP Call!

Esther van der Zweep – Personal en business coach, Haarlem

Cynthia is een zeer betrokken coach die oordeelvrij naar je luistert en in korte tijd een vertrouwensband op weet te bouwen. Met haar enthousiasme weet ze je uit te dagen om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan richting doel.

De VIP Call is een persoonlijk gesprek met mij.

Tijdens deze VIP Call zoomen we samen in op jouw situatie en gaan we dieper in op de kansen die er voor jou zijn naar jouw ideale leven. Ook ontdek je welke stap je vandaag al kan zetten!

Ter verduidelijking, deze VIP Call is gratis.

Elsje van Vuuren – Woordvoerder, 33 jaar, Amsterdam

Cynthia is een bevlogen coach met een nuchtere blik op de wereld en daarnaast is ze een enorme doorpakker.
Het coaching traject gaf mij interessante inzichten, was dynamisch en heeft mij perfecte handvatten gegeven om richting te geven aan mijn doelen.

Wie is Cynthia?

De mensen die mij kennen, zullen vooral mijn praktische aanpak, nuchterheid en doelgerichtheid noemen. Bij mij weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ik ben zeer gemotiveerd je echt verder te helpen. Ik heb zelf al meerdere grote transformaties doorgemaakt, zowel in mijn (vroege) jeugd tijdens het faillissement van mijn vader en het overlijden van mijn moeder op zeer jonge leeftijd. Maar ook later in mijn eigen werk en in mijn persoonlijke relaties.

Op jonge leeftijd heb ik moeten leren hoe je ondanks grote tegenslag toch het beste uit de situatie haalt en hoe je niet blijft vastzitten in het verleden of in een negatieve spiraal. Ik heb zelf ondervonden wat het verschil is om met een vaste of groei-mindset te werken. En wat het kan betekenen als je zelf de touwtjes in handen neemt, in plaats van af te wachten of te doen wat er van je wordt verwacht. Moed, je kwetsbaar opstellen en communicatie spelen hierin volgens mij een grote rol.

Ik heb 15 jaar voor strak georganiseerde sales – en mediaorganisaties gewerkt. Hier heb ik geleerd hoe je zo slim en zo snel mogelijk het beste resultaat kan behalen. Dit in combinatie met een visie en een groei-mindset is van onschatbare waarde bij het concreet maken van jouw eigen persoonlijke plan, jouw ideale leven!

Ben je geïnspireerd en wil jij meer weten over hoe jij jouw ideale leven kunt creëren? Vraag dan een persoonlijke VIP call aan of schrijf je in voor een Online Masterclass. en ontdek direct wat het hebben van een visie voor jou kan betekenen en wat je kunt doen om een groei mindset te creëren.