Wat vraag ik van jou?

Het is in één woord te vangen; commitment. Als je je echt inzet om er voor jezelf het meest uit te halen, dan lukt het je ook. Dit vraagt motivatie en vooral ook moed om het groeiproces aan te gaan. En, laten we vooral het plezier ook niet vergeten. Leren is leuk! Zeker als je stappen maakt en daar ga ik je bij helpen. Wat vraag ik verder nog van jou?

 • Eigenaarschap

  Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen leven. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je jouw keuzes kunt afstemmen op jouw wensen. Door eigenaarschap te tonen creëer je een omgeving waarin nog meer kansen ontstaan, wat weer bijdraagt aan jouw ideale leven. Pak je verantwoordelijkheid en vergroot je kans.

 • Actie

  No guts no glory! Ik vraag niets bovenmenselijks, maar wel dat je verder dan de weerstand gaat. Niets overhaast, maar in jou eigen tempo.

 • Fun

  Laat het resultaat los, en focus je op het proces. Haal daar al je energie en plezier uit, dan volgt het resultaat vanzelf. Niet alles te zwaar nemen en van je fouten leren maakt het zo veel leuker.

 • Open mind

  Luchtigheid, mildheid, plezier dat is de plek waar de mooiste dingen ontstaan. Hou een open blik, zodat je kunt zien wat er te zien is. Dit biedt ruimte om te spelen te onderzoeken en tot nieuwe en vernieuwende inzichten te komen.