Wie is Cynthia?

Cynthia heeft minimaal 10 grote persoonlijke en zakelijke transformaties doorlopen, al vanaf haar kindertijd. Thema’s als het jong sterven van haar moeder, faillissement van haar vader, jarenlange schuldsanering, ontslag, alcoholverslaving, burn-out en chronische stress, heeft zij kunnen omzetten in een succesvolle coachpraktijk. Dit kon zij alleen doen door het vergroten van haar zelfinzicht en eigenwaarde door spiritualiteit, zelfreflectie en het tonen van veel wilskracht en doorzettingsvermogen. Dit heeft geleid tot een ongekende persoonlijke groei.

De laatste 15 jaar besteed zij aan persoonlijke ontwikkeling. Zij is een expert op het gebied van transformatie, zelfinzicht en persoonlijk leiderschap. Nu staat ze andere mensen bij in hun groeiproces en leert zij hen zelf de regie te nemen en weer opnieuw in hun kracht te staan.

Ze heeft de Coach Intensive en Coach Expert opleiding gevolgd bij Nonons, opleidingen op practitioner en senior practitioner niveau. Hiernaast heeft ze de opleiding tot Yin Yoga docent afgerond, net als de opleiding tot Meditatie en Mindfulness docent. Ook is zij aangesloten bij de branchevereniging NOBCO. Vanzelfsprekend voldoet zij aan alle eisen die gesteld worden vanuit The Global code of Ethics om zo de kwaliteit en veiligheid van deelnemers te waarborgen.

Ben je geïnspireerd en wil jij meer weten over hoe jij jouw ideale leven kunt creëren? Vraag dan een persoonlijke VIP call aan of schrijf je in voor een Online Masterclass. en ontdek direct wat het hebben van een visie voor jou kan betekenen en wat je kunt doen om een groei mindset te creëren.