Wie is Cynthia?

De mensen die mij kennen en die al met mij hebben gewerkt, zullen vooral mijn praktische aanpak, nuchterheid en doelgerichtheid noemen. Bij mij weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ook ben ik zeer gemotiveerd je echt verder te helpen. Zelf heb ik al meerdere grote transformaties doorgemaakt, zowel in mijn (vroege) jeugd tijdens het faillissement van mijn vader en het overlijden van mijn moeder op zeer jonge leeftijd. Maar ook later in mijn eigen werk en in mijn persoonlijke relaties.

Op jonge leeftijd heb ik moeten leren hoe je ondanks grote tegenslag toch het beste uit de situatie haalt en hoe je niet blijft vastzitten in het verleden of in een negatieve spiraal. Ik heb zelf ondervonden wat het verschil is om met een vaste of groei-mindset te werken. En wat het kan betekenen als je zelf de touwtjes in handen neemt, in plaats van af te wachten of te doen wat er van je wordt verwacht. Moed, je kwetsbaar opstellen en communicatie spelen hierin een grote rol.

Ik heb 15 jaar voor strak georganiseerde Amerikaanse sales – en mediaorganisaties gewerkt. Hier heb ik geleerd hoe je zo slim en zo snel mogelijk het beste resultaat kan behalen. Dit in combinatie met een visie en een groei-mindset is van onschatbare waarde bij het concreet maken van jouw eigen persoonlijke plan, jouw ideale leven!

Ben je geïnspireerd en wil jij meer weten over hoe jij jouw ideale leven kunt creëren? Vraag dan een persoonlijke VIP call aan of schrijf je in voor een Online Masterclass. en ontdek direct wat het hebben van een visie voor jou kan betekenen en wat je kunt doen om een groei mindset te creëren.