Nadat je klaar bent met dit traject

Ken je jezelf van binnen en buiten en weet je wat jij wilt en wat je belangrijk vindt. Je snapt welke valkuilen er voor jou zijn zodat je er niet meer in stapt en durf je grootser te dromen dan je ooit deed. Ook ben je 100% in staat je eigen keuzes te maken en kan je dit respectvol naar anderen overbrengen zonder egoïstisch of overassertief te worden. En het belangrijkste; je bent alleen nog bezig met dingen die je echt wilt. Je voelt je sterker dan ooit en meer in controle. Én je hebt een groeiplan waar je mee aan de slag kunt blijven.

Gebasseerd op bewezen technieken en filosofie

In het traject zijn o.a. modellen van Transactionele Analyse, Systemisch Werk, Mindfulness ACT, Yoga en Neuroliguistisch Programmeren toegepast. Naast tal van invloeden uit de literatuur.

Stap voor stap

Het is een volledig circulair programma. Dit houdt in dat je op ieder moment kunt instappen en het traject helemaal in je eigen tempo doorloopt.  Zo lukt het om iets wat heel groot lijkt toch aan te gaan. Jij bepaalt het tempo.

Permanente verandering

De inzichten die je krijgt zijn groot. Soms zelfs zo groot dat het een shift in het denkproces oplevert. Je ziet het na het traject gewoon echt anders, waardoor het makkelijker is om vast te houden. Ook zullen we samen een ontwikkelplan opstellen zodat je hier na het traject mee verder kunt.