Ontdek hoe ik jou kan helpen naar een betekenisvol, vervuld en gelukkig leven.

Recent hebben we elkaar ontmoet en heb je mijn visitekaartje gekregen.

Speciaal voor nieuwe contacten heb ik deze video opgenomen. Dus bekijk de video en als je interesse hebt kan je je aan te melden voor de Online Masterclass.

In deze Masterclass gaan we in een interactieve werksessie de blauwdruk maken voor jouw ideale leven!

Live Online Masterclass:

“Samen de blauwdruk voor jouw ideale leven maken”

 

Ben jij erbij?

Er zijn per masterclass maximaal 5 plaatsen beschikbaar, omdat ik alleen met een kleine groep zeer gemotiveerde ondernemers, managers of ervaren zakelijk professionals samenwerk. Zo hou ik de masterclass exclusief en persoonlijk.

Ter verduidelijking, deze Masterclass is nu tijdelijk gratis en vertegenwoordigt een waarde van 297,- euro.

Na je aanmelding ontvang je direct werkbladen die je nodig hebt tijdens de Online Masterclass.

Online Masterclass

Is interessant voor jou als jij

  • Een ondernemer, manager of ervaren zakelijk professional bent

  • Een chronisch gebrek aan tijd hebt door te veel verplichtingen

  • Te veel ja knikt

  • Gezondheidsklachten en te veel stress hebt; er is geen tijd voor wat jij belangrijk vindt

  • Een grote verandering wilt in je privéleven of carrière; het is tijd voor jouw dromen

Hierin ontdek je o.a.

  • Dat te weinig tijd een illusie is en waar het dan wél om gaat

  • De 3 belangrijkste stappen waarmee je jouw ideale leven realiseert

  • Wat je nodig hebt om structureel stappen te zetten

  • Hoe je weer moeiteloos in balans bent en vol energie jouw doelen behaalt

  • Schrijf je dan nu in voor deze masterclass!

Zij gingen je voor

Katarina Hartgers

LinkedIn trainer en professioneel netwerker bij BNI – Amsterdam

“Binnen 3 stappen naar jouw ideale leven. Nou daar wilde ik meer van weten! Cynthia dwingt je echt om doelgericht met je plannen aan de slag te gaan. Ik ben me opnieuw bewust geworden welke waarde tijd voor mij heeft. Tijd is kostbaar en daarom wil ik er zorgvuldiger mee omgaan. Ik heb inzichtelijk gemaakt waar ik mijn uren aan besteed en waar ik ze aan wil besteden. Cynthia helpt je dit goed te herstructureren en een start te maken met een groter tijdsbesef. Ik moest er echt even voor gaan zitten (de tijd voor vrij maken) en dat werkte heel verhelderend! Ik geef de masterclass een 9.”

Kirsten Slegh

Eigenaar KMS Advisering – Wervershoof

“Ik was blij verrast om te merken hoe natuurlijk, toegankelijk en vertrouwd de Online Masterclass was. Mijn doel is vooral om dichtbij mijzelf te blijven. Ook nu we hard aan het groeien zijn binnen KMS Advisering. Dit vraagt van mij dat ik opnieuw kritisch moet kijken naar mijn rol en welke vorm ik wil kiezen in leidinggeven. Voor mij was het vooral een hele duidelijke bevestiging dat ik al op de goede weg ben. Daarin al doe wat bij mij past. Ik zou de masterclass zeker aanbevelen. Het is een goede eerste stap om Cynthia te leren kennen en haar Milestone Transformatie Methode® te ontdekken. Ik geef de masterclass een 7,5”

Edo Bakovic

Architect verbouw en nieuwbouw – Amsterdam

““Mijn visie is – een duurzame wereld creëren vanuit professionaliteit, samenwerking en een vleugje plezier-. Ik ben al meer dan 22 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling en het is leuk om te merken dat ik iedere keer weer in een andere fase zit. Het is belangrijk om mezelf continu te blijven uitdagen en mijn inzichten te blijven toepassen als ik mijn doelen wil behalen. Cynthia geeft een masterclass die vol zit met interactie, waardoor ik continu tot nadenken aangezet word. Vooral het inzicht dat ik met maar 1% groei per dag een groot verschil kan maken op lange termijn was erg waardevol. Ik geef de masterclass een 8.”

Zet vandaag de eerste stap naar jouw leven op jouw voorwaarden

Mijn klanten willen vooral meer regie. Regie over hun eigen leven en zich niet meer geleefd voelen. Ze willen zelf bepalen waar ze hun kostbare tijd aan besteden en hoe ze een veel gezondere balans creëren voor zichzelf. Veel ondernemers werken aan een betere balans binnen hun bedrijf, andere klanten vinden dit binnen hun huidige werk, sommigen kiezen voor een carrièreswitch of beginnen voor zichzelf. Ze zorgen voor focus zodat ze veel meer voldoening halen uit iets wat ze echt graag willen.

Soms speelt het probleem zich niet af binnen werk. Maar merken ze aan alles dat er een grote verandering nodig is om zich weer in balans, vervuld en gelukkig te voelen.

Mijn klanten ontdekken wat ze ten diepte willen. Dit levert zo veel meer energie op! De dagelijkse stress is weg en de fysieke klachten zijn verdwenen. Ze lopen niet meer leeg, op de dingen die ze niet meer willen, maar halen plezier en voldoening uit wat ze wel willen doen! Hier is niets egoïstisch aan, dit is gewoon goed voor jezelf zorgen, zodat je daarnaast zelf ook meer te geven hebt.

Wil jij ook meer grip op jouw leven en wil jij ook meer tijd voor wat je echt belangrijk vindt, wat dat ook is?

Dan is dit nu het moment om je in te schrijven voor deze Online Masterclass.

Wie is Cynthia?

Cynthia heeft minimaal 10 grote persoonlijke en zakelijke transformaties doorlopen, al vanaf haar kindertijd. Thema’s als het jong sterven van haar moeder, faillissement van haar vader, jarenlange schuldsanering, ontslag, alcoholverslaving, burn-out en chronische stress, heeft zij kunnen omzetten in een succesvolle coachpraktijk. Dit kon zij alleen doen door het vergroten van haar zelfinzicht en eigenwaarde door spiritualiteit, zelfreflectie en het tonen van veel wilskracht en doorzettingsvermogen. Dit heeft geleid tot een ongekende persoonlijke groei.

De laatste 15 jaar besteed zij aan persoonlijke ontwikkeling. Zij is een expert op het gebied van transformatie, zelfinzicht en persoonlijk leiderschap. Nu staat ze andere mensen bij in hun groeiproces en leert zij hen zelf de regie te nemen en weer opnieuw in hun kracht te staan.

Ze heeft de Coach Intensive en Coach Expert opleiding gevolgd bij Nonons, opleidingen op practitioner en senior practitioner niveau. Hiernaast heeft ze de opleiding tot Yin Yoga docent afgerond, net als de opleiding tot Meditatie en Mindfulness docent. Ook is zij aangesloten bij de branchevereniging NOBCO. Vanzelfsprekend voldoet zij aan alle eisen die gesteld worden vanuit The Global code of Ethics om zo de kwaliteit en veiligheid van deelnemers te waarborgen.

Ben je geïnspireerd en wil jij meer weten over hoe jij jouw ideale leven kunt creëren? Vraag dan een persoonlijke VIP call aan of schrijf je in voor een Online Masterclass. en ontdek direct wat het hebben van een visie voor jou kan betekenen en wat je kunt doen om een groei mindset te creëren.

high impact coaching cynthia seesing

“Ik geloof dat geluk maakbaar is, als je gaat doen wat je ten diepste wilt”.

Cynthia Seesing

High Impact Coaching is erkend door