Wat bied ik jou?

In het Milestone Programma krijg je inzicht in wat jij wilt, waar jij voor staat en wat je wilt bereiken. Maar hier ligt niet alleen de focus op. Het gaat er vooral om dat je het ook gaat uitdragen en gaat doen.

Alleen coaching is te beperkt. In dit programma krijg je ook training en advies, wat het dus een totaal programma maakt en daardoor veel uitgebreider dan reguliere coaching.

Er is een online leeromgeving. Je krijgt de volledige ondersteuning die je nodig hebt en ik ben continu persoonlijk bereikbaar zodat je op koers blijft.

Je gaat je doelen halen met blijvend resultaat. Dit is wat ik je nog meer bied:

 • Nuchtere aanpak

  Mijn werkwijze is vooral nuchter en met humor waarbij ik de lastige vragen ook aan je zal stellen. Daar zit natuurlijk de grootste winst voor het beste resultaat.

 • Structuur

  Gedragsverandering is één van de moeilijkste dingen die er is. Juist het goed eigen maken van de opgedane inzichten is daarom heel belangrijk. In mijn trajecten ligt de focus hierop, en zal je werken met een werkboek en ontwikkelplan zodat je het straks zelf kan voortzetten.

 • Verbinding

  Je hebt aan mij een steun in de rug en tegelijkertijd een stok achter de deur. Dit is tijdens de sessies en praktijkdagen, maar ook tussendoor als je daar behoefte aan hebt. Het blijft jouw proces, wel ben ik er voor je gedurende de stappen die je gaat zetten.

 • Vertrouwen

  Ik geloof dat iedereen in staat is om boven zichzelf uit te stijgen. Dit maakt het makkelijk om ook dit vertrouwen in jou te hebben en je zo het support te geven om tot de kern en de antwoorden te komen.