Jouw lat ligt hoog.

Als ondernemer, leidinggevende of zakelijk professional vraag je je alleen steeds vaker af of je jouw kostbare tijd eigenlijk wel aan het belangrijkste besteedt.

Je komt in een fase waarin je ziet dat er meer is dan alleen werk of carrière. Dat er meer is dan alle ballen hoog houden.

Je voelt je geleefd door deadlines, door klanten, door collega’s, door het Gezin BV. Er is steeds minder tijd voor jouzelf.

Het is voor veel carrièremakers heel herkenbaar dat ze overal zijn ingerold. Tot ze ineens op een punt staan dat het genoeg is. Dat het anders moet. 

Een carrièreswitch, voor jezelf beginnen of bijvoorbeeld vanwege je gezondheid een grote verandering willen aanbrengen in je leven, zijn de doelstellingen van mijn klanten. Ook sta ik ondernemers bij die weer de kwaliteit van leven terug willen en niet alleen maar met werken bezig willen zijn.

Nu is het tijd voor jouw ideale leven.

Wat je van mij kunt verwachten

6 stappen strategie

In het Milestone programma krijg je inzicht in wat jij wilt, waar jij voor staat en wat je wilt bereiken. Maar hier ligt niet alleen de focus op. Het gaat er vooral om dat je het ook gaat uitdragen en gaat doen.

In dit programma krijg je naast coaching ook training en advies, wat het een totaal programma maakt waardoor je veel sneller je doelen behaald.

Er is een online leeromgeving. Je krijgt de volledige ondersteuning die je nodig hebt en ik ben continu persoonlijk bereikbaar zodat je op koers blijft.

Je gaat je doelen halen met blijvend resultaat!

Stap 1. Purpose: jouw bewustzijn vergroten

  • Wat wil je? En WAAROM?
  • Doelen en focus bepalen

Stap 2. Proces: een gestructureerd plan uitstippelen

  • Hoe wil je dit gaan bereiken?
  • Prioriteren en keuzes te maken

Stap 3. Resultaat: een groeimindset ontwikkelen

  • Wat kan je vervolgens doen en uitdragen?
  • En wat staat er nu nog in de weg?
  • Transformatie naar de vernieuwde ik

Maak nu alvast meer tijd vrij voor jouw eigen plannen en vraag het template aan.

75 minuten Online Masterclass

Als ondernemer, leidinggevende of zakelijk professional wordt er veel van jou gevraagd in je baan, of in combinatie met je gezin. Is bij jou de balans zoek? Het is duidelijk; het roer moet om want er is nog zo veel meer dan carrière maken en werken. want; hoeveel tijd besteed je nu echt aan de dingen die je het meest belangrijk vindt? Je persoonlijke groei, jezelf, sporten, of bijvoorbeeld je gezin. En als je kijkt naar je werk? Je plannen? Je toekomst? Zit daar nog de uitdaging in zoals je dat graag ziet? Heb je duidelijk in beeld wat je belangrijk vindt en waar je heen wilt? Of is er nog winst te behalen? Geef je dan nu op voor deze online Masterclass.

Ik help jou je doelen te behalen door je dichterbij jezelf te brengen

De mensen die mij kennen en die al met mij hebben gewerkt, zullen vooral mijn praktische aanpak, nuchterheid en doelgerichtheid noemen. Bij mij weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ook ben ik zeer gemotiveerd je echt verder te helpen.

Wat bied ik jou?

Een visie, focus en een bewezen structuur waarmee je jouw resultaten gaat behalen én borgen in jouw eigen leven.

Het Milestone programma

Nu beginnen met jouw ideale leven. Dat kan jij ook! Wil je weten hoe?

Mijn visie op groei

Iedereen heeft de kennis al in zich om ver boven zichzelf uit te stijgen. Ik help je dit te ontdekken.